Ghid albastru de îngrijire al femeii de 50 de ani (3). Adică al meu

Ghid albastru de îngrijire al femeii de 50 de ani (3). Adică al meu

Am ales de data aceasta, inspirată de produsele pe care le folosesc (nu sunt puține, știu, dar îmi și place răsfățul, recunosc) o asortare deloc forțată într-o culoare de vară: albastrul.

Albastrul care le unește  și care le înveselește. 

Prima este apa de față Oxy Sterile, apă din produsele cosmetice Zepter care calmează, hidratează, împrospătează, înmoaie în bule de oxigen și dă apoi fermitate țesuturilor profunde ale pielii. Așa cel puțin scrie pe tub, iar eu sunt o credulă a tot ceea ce este scris despre acid hialuronic, sau oxigen, două noțiuni care mă conving imediat să scot banii din buzunare.

Pe același principiu merge și gama Neutrogena din care, produsele pe care le folosesc, sunt cele de față, ochi și corp (bine, ce-ar mai rămâne?) De ce? Simplu, pentru că hidratare și pentru că acid hialuronic, glicolic și grapefruit roz. Nu-i așa că sună irezistibil? Pentru mine, da. În plus, am primit și instrucțiuni de folosire.

  1. Pregătește-ți pielea cu apa micelară cu triplă acțiune Hydro Boost
  2. Bucură-te de un aspect relaxat și luminos, cu crema hidratantă pentru ochi Hydro Boost
  3. Îngrijește-ți pielea cu oricare dintre cele două variante Hydro Boost®, adaptate nevoilor pielii tale: cremă-gel pentru ten normal și mixt și gel hidratant pentru piele uscată.
  4. Protejează-ți pielea cu loțiunea hidratantă Hydro Boost® City Shield cu formula 25 SPF

Nu știu dacă am făcut chiar așa, în această ordine, dar rezultatul m-a mulțumit. Oricum Neutrogena are pentru mine conotații vechi, gama norvegiană urmărindu-mă încă de pe când vedeam reclame cu mâini de pescar hidratate după atâta tras la rame. Remember?

Nu îl las la urmă, ci îl las la îndemână- parfumul ”This is not a blue bottle” de la Histoires de Parfums, un parfum care a concentrat toată vara în el, cu tot cu ploi, cu tot cu flori, cu tot cu iederă și lemn, cu mosc și piper roz. (îl găsiți la Elysee)

Masca cea de toate zilele încheie ghidul de azi, ghid de îngrijire, de supraviețuire și de atingere, iar cafeaua de la Nespresso, Freddo Delicato, completează ziua mea albastră.

 

Lasă un comentariu:

Comments are closed.