Cristina Stănciulescu: „Publicul meu nu are vârstă, dar are calități”

 

Mă adresez unei categorii care se numește #perennials, mai exact acelora care nu au vârstă sau care nu o iau în seamă. Îmi doresc ca publicul meu să fie unul care își trăiește viața cu intensitate și înțelegere în fiecare secundă, fiecare oră, fiecare an. Mă interesează acei oameni care au prieteni mai tineri decât ei, așa cum mă interesează și acei tineri care au prieteni mai în vârstă… Cu alte cuvinte, mă interesează cei deschiși la minte, cei pentru care fiecare experiență este de calitate: o carte citită, un om întâlnit, o călătorie făcută. Mă interesează și cei de 50, dar și cei de 25, și bărbați și femei.

Mă interesează să scriu și să vorbesc pentru cei care au curiozitatea de a afla despre oameni frumoși sau care, datorită interviurilor sau articolelor de aici, vor primi inspirație sau doar voia bună.

Mă interesează să scriu despre povestea produselor, nu despre produse neapărat, despre basmul unei iubiri sau despre misterul uman, fie că stă ascuns într-un artist, într-un pictor, într-un medic sau o vedetă tv.

Cam așa aș defini această platformă subnumită #peopleperson.

Fiindcă eu sunt #peopleperson.

De când mă știu, am fost înconjurată de oameni.

De când mă cunosc sunt în dialog cu cineva, ascult sau contrazic, discut sau dezbat. De fiecare dată am încercat să rămân cu ceva folositor pentru mine sau pentru alții. Nu mereu s-a întâmplat, dar de cele mai multe ori, așa a fost.

Așa că vă invit pe platforma mea să… vă simțiți bine. Atât. Nu-mi bat joc de cuvinte. Cred că ele sunt cheia și arma. Nu le folosesc să jignesc, sau să rănesc. Ci doar să construiesc. Așa știu și așa fac.

Veți citi aici despre oameni care au ceva de spus, care au trăit frumos, care năzuiesc spre ceva mai înalt decât linia orizontului. Voi invita oameni care vor întinde mâna spre voi ca spre niște prieteni.

Sunt de găsit pe
[email protected]