Platformă online curatoriată de Tudor Chirilă. Totul live: muzică, teatru, sport și cursuri live de dezvoltare personală

Platformă online curatoriată de Tudor Chirilă. Totul live: muzică, teatru, sport și cursuri live de dezvoltare personală

Ce frumoase idei apar în perioade de criză, sau atunci când lucrurile nu se mai pot desfășura normal sau în normalitatea pe care o știam și pe care o numeam astfel… Dar iată că vremurile și timpurile ne schimbă pe toți. În bine, cu siguranță, datorită tehnologiei care ne ajută să fim mai conectați, și mai buni, și mai sensibili, de ce nu?

 

Ajutorul, ideea și realizarea vin de data aceasta de la o platformă creată de Vodafone România, https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici unde artiștii de teatru, sau muzicienii, sau specialiștii în domenii diferite, fie că vorbim de sport, hairstyling sau gătit, oferă cursuri sau concerte, antrenamente sau momente de teatru, toate LIVE. Programul este aici 

 

Vodafone lansează o platformă digitală, hai să susținem și să ne bucurăm împreună de o serie de artiști și specialiști care vor oferi conținut live!

 

Platforma https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici are un dublu rol: acela de a te ajuta să te simți bine și să câștigi un timp de calitate pentru tine și ai tăi, dar și de a susține artiștii și personalitățile la care ții, pe care le prețuiești și care îți oferă tot ce știu mai bine.

 

Abia aștept să ascult în această seară de 30 aprilie, muzică live de la ora 20,00 cu Dl Goe, și de la 20,30 trupa Byron tot live, firește. Suntem cu toții invitați la 3 seri de muzică, deci, pentru că se va continua seria concertelor și pe 1 și 2 mai. Pe 1 mai de la ora 20 va cânta Jean Gavril, iar de la 20.30 Tudor Chirilă. Dansăm în sufragerie sau pe terasă de la 22,00 când setul va fi preluat de Dj AltOm.

 

În plus, pe platformă sunt și mastercalsses de dezvoltare personală, scriere creativă, parenting, creativitate, etc.

Cu alte cuvinte, o platformă pe care o poți deschide după programul care se actualizează mereu și care poate fi consultat aici.

Curatorul platformei este Tudor Chirilă. Acesta va ajuta utilizatorii online să rămână conectați la muzică și teatru și să susțină artiștii direct din sufragerie.

Alături de Tudor, se află Irina Rimes, Byron, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexandra Ușurelu, Jean Gavril, Dragoș Moldovan, și Alina Manole. Momentele de teatru sunt suținute de Șerban Pavlu, Florin Piersic Jr, Dorina Chiriac și Marius Chivu.

Alex Petricean ne învață să gătim, Sorin Stratulat să ne aranjăm coafura și Marius Drăguș se ocupă cu momentele de magie.

Sesiunile live ale actorilor, cântăreților, antrenorilor, bucătarilor, etc, vor avea loc în fiecare zi.

Abia aștept să ascult în această seară de 30 aprilie, muzică live de la ora 20,00 cu Dl Goe, și de la 20,30 trupa Byron tot live, firește. Suntem cu toții invitați la 3 seri de muzică, deci, pentru că se va continua seria concertelor pe  1 și 2 mai. Pe 1 mai de la ora 20 va cânta Jean Gavril, iar de la 20.30 Tudor Chirilă. Dansăm în sufragerie sau pe terasă de la 22,00 când setul va fi preluat de Dj AltOm.

 

 

Despre platformă a spus Mostafa El Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone România foarte bine:

„Ultimele săptămâni au fost despre adaptarea vieții noastre, activităților favorite și hobbyurilor, modului de a lucra, de a învăța, de a comunica și chiar de a socializa. Totul este acum, mai mult ca oricând, legat de tehnologie și conexiuni. Copiii noștri urmează lecțiile online, ne-am transfomat sufrageriile în birouri confortabile, iar divertismentul și clasele de sport sunt dipsonibile exclusiv pe platformele de streaming.

Surprinzător, dar simt că putem sta mai aproape de prieteni, de familie și de cei dragi, chiar dacă suntem fiecare în casele noastre. Sunt mândru de activitatea Vodafone, dincolo de conectivitatea pe are o oferim, de acțiunile de ajutor pentru persoaaele în vârstă, cu scopul de ale furniza bunuri de bază prin intermendiul platformelor online și al voluntarilor. De asemenea, ne-am mobilizat toate eforturile pentru a fi direct implicați în lupta împotriva Covid 19, inclusiv prin donații pentru a susține lupta aici, în România”

 

Lasă un comentariu:

Comments are closed.