Gloria Hotels&Resorts, locul repetatelor noastre vacanțe (mai ales cele cu copilul)

Gloria Hotels&Resorts, locul repetatelor noastre vacanțe (mai ales cele cu copilul)

Probabil că unul dintre cele mai relaxante și mai bine organizate locuri de vacanță în care am fost vreodată este și va rămâne Gloria Hotels &Resorts din Turcia. Mai ales pentru o familie cu copii este locul perfect.

Nu cred că am mai întâlnit un loc în care să simți că raportul preț calitate este atât de just și că vei face cu siguranță și vara următoare o vacanță acolo.

Este un resort compus din 3 variante, 3 concepte> Gloria Golf, Gloria Verde și Gloria Serenity. Fiecare are un anume public, noi am stat la Golf. Nu este ieftin, atenție, dar nu simți că ai plătit ceva ce nu a meritat.

Mi-a fost recomandat de Domnica, ceea ce a contat.

Pavillion Golf Resort

Așadar, la Serenity poți merge dacă ești cu nervii praf, dacă ai avut un an în care te-ai gândit de mai mult de 3 ori să te dai cu capul de pereți, (la propriu) și în care ai trăit cu pastile de somn și cu magneziu de stress. Du-te acolo. Fiecare cameră este o oază de liniște și lux.

Pereți cu acvarii, camere aeriste, confortul perfect, mâncare gătită de chefi cu stele, liniște, pace, personal instruit (cred că turcii au (și) la acest capitol, fără îndoială, cea mai bună școală de ospitalitate).

Dacă ai copii și mergi în vacanța aceea de joacă și relaxare, de soare și mâncare excelentă, atunci Gloria Golf este ideală.

Piscina principală
Spa
Una dintre piscinele pentru copii

Copiii sunt răsfățați, piscinele curate, fundurile lor (ale piscinelelor) acoperite cu nisip pentru protecția piciorușelor și fundulețelor lor (ale copiilor):)

În fine, copiii pot merge la grădință (yep), pot face sport cu antrenori de la Clubul Beșiktași, poate și de la altele, dar noi i-am prins pe ei mereu- fotbal, înot, echitație, etc.

Loc de joacă. Aici sunt și playstation, computere, etc. pentru cei mai mari

Gloria Hotels sunt întinse pe o arie foarte mare, ceea ce face din loc, o mică… „localitate”.

Am văzut acolo politici de angajare ale persoanelor cu dizabilități de exemplu, cu mult înainte ca în Europa să se vorbească intens despre ele, ceea ce denotă o gândire fără prejudecăți . Resorturile funcționează cu produse de cea mai bună calitate, fiindcă de jur împrejur sunt ferme. Tot ceea ce înseamnă ingredient vine din producția locală, de pe urma turismului trăind întreaga zonă.

Unde se află?

Belek, 30 de km de Antalya.

Cum ajungi?

La aeroport te așteaptă transportul asigurat de hotel.

Ce poți face acolo?

Plajă- marea este divină, curată, pe plajă sunt șezlonguri,  poți lăsa prosoapele folosite în locuri special amenajate și lua altele curate. Pe plajă sunt infinite baruri, locuri de tolănit, foișoare (singurele care nu intră în preț) în care stai toată ziua și în care ești servit din oră în oră cu fructe, apă, șampanie, etc, locuri de joacă pentru copii, seara baruri, locuri de dans, muzică live, etc.

În resorturi poți face sport, masaje, te poți pierde în Spa-ul extrem de bine pus la punct. Poți sta la un restaurant, sau poți citi lângă piscină. Lângă oricare dintre ele…

Ce mănânci?

Ce nu mănânci?- aș întreba. Sunt seri cu specific: japonez, chinezesc, turcesc, italienesc, cu chefi care gătesc dumnezeiește.

Dulciuri?

N-a fost simplu. Am mâncat într-un an cataif cu înghețată. Anul următor am căutat cataiful și nu l-am mai găsit. Am întrebat dacă s-a schimbat ceva și de ce nu mai există cataif. Chelnerul a făcut ochii mari spunând că tocmai a fost și s-a terminat pentru ziua aceea. De a doua zi, cantitatea a fost suplimentată și am găsit mereu cataif. Personalul ascultă, înțelege, are empatie.

Da, sună entuziat ce spun, pentru că ne-am simțit bine acolo. Foarte bine și suntem genul acela ușor cârcotaș care enervează prin pretenții, știți voi…

Loc de joacă pentru copii, cu clădiri în miniatură

Suprafața de pe uscat a resorturilor (a celor 3, plus vilele și clubul de golf- aici vin să joace golf de la președinți de stat până la celebrități de tot felul) este separată de plaja mării printr-un râu de apă dulce peste care se trece în drumul spre mare. Pe malurile râului sunt amplasate terase sau locuri de relaxare unde se poate fuma narghilea sau se poate bea… orice-ți place, fiindcă da, este un ultra all inclusiv. Dar nu genul acela sufocant sau deranjant, ci deloc agresiv.

Night club, dancing scene
Restaurantul italienesc a la carte
Restaurant turcesc a la carte

Așadar, mai ales, dar nu obligatoriu, dacă aveți copii mici, bebeluși, sau copii mari, Gloria Golf este cea mai bună idee.

Ce mi-a mai plăcut: nu sunt blocuri, nu sunt clădiri înalte care să iasă din linia copacilor, natura este foarte bine îngrijită și 24 de ore din 24 angajații muncesc intens. Au grijă de grădini, de piscine, de copii, de clădiri, de camere, de mâncare, de organizare, de spectacole (există un imens amfiteatru unde au loc spectacole în fiecare seară, apreciate după gustul fiecăruia). Simți disciplina cu care personalul este condus și la care acesta răspunde foarte bine.

A fost singurul loc în care ne-am dus de 3 ori și în care ne mai bate gândul să mai mergem o dată.

Vedere generală a resorturilor și hotelurilor

Lasă un comentariu:

Comments are closed.