CERC: ce ratăm când prea postăm

CERC: ce ratăm când prea postăm Foto: CERC

Și am găzduit un CERC. Un eveniment frumos în adevăratul sens al cuvântului. Sau mai bine aș spune un eveniment cu iz romantic de salon vechi, parfumat și liniștit, rupt de agitația orașului, de zăpușeala lui, de mirosurile lui poluate și poluante.

S-a întins pe 6 seri, în casa Sabinei Brătianu unde azi, în curte, este terasa Merlock. Un eveniment care și-a propus să adune oameni interesați de conversații (ah, o artă pierdută, neglijată, călcată azi în picioare!). Și am vorbit despre operă cu Cristina Bohaciu Sârbu, despre literatură cu Marius Chivu, despre gastronomie cu Manuela Paraschivescu, despre artă cu Gabriela Masacci, despre Bucureștiul de altă dată cu Constanța Vintilă Ghițulescu și despre modă cu Maurice Munteanu.

L-am numit CERC, împreună cu Ana Morodan, co-gazdă și truditoare la acest eveniment, tocmai ca să ne aducem aminte de cercul de altă dată de la liceu sau doar ca să sune bine, rotund.

Și i-am definit și conceptul: „ce ratăm când prea postăm”, exact ca aici. Descrierea este clară și – am încercat noi – amuzantă. Mulțumesc Iqos care a simțit oportunitatea unui eveniment de nișă, mulțumim Mercedes care a adus un plus de eleganță prin prezența mașinii sale admirate în fiece seară. Mulțumim partenerilor Campari, Merlock, Galeria Royal Arad București pentru mobilierul cu ajutorul căruia am recreat atmosfera.

Delectați-vă cu imagini.

Lasă un comentariu:

Comments are closed.