Experiențe la festival

Experiențe la festival

Summer Well Festival s-a terminat. Așa cum s-au terminat toate festivalurile: cu stare de bine și oboseală. M-am obișnuit cu ambele stări, le gestionez cu plăcere, pentru că oboseala se tratează, iar starea de bine mă influențează.

M-am văzut cu o grămadă de oameni cunoscuți, dovadă că trăiesc în bula potrivită și nici nu știu cum au trecut orele pline de muzică și experiențe.

M-am bucurat de The National, o trupă pe care am descoperit-o datorită lui John și am dansat pe iarbă ca o fată de 20 de ani. Nu, nu-i mai am, dovadă că fiul meu, cu care am petrecut Summer Well-ul mi-a propus, când m-a văzut cam obosită, să mergem la film ca să ne întindem pe saltele Orange și să petrecem amândoi ultima oră a filmului Creed 2 pe care l-am văzut prin Orange Tv, așa cum ne anunțase că se va întâmpla Alexandra Pascali (PR Specialist Orange România). Am comentat cu Theo despre box și fair play. Am mai văzut filmul tot cu el. Îi plac acțiunile astea extreme după care, invariabil vine întrebarea: „Mama, aș putea să fac și eu box, sau măcar lupte? Mi-ar plăcea să îmi sparg nasul.”

Pe mine mă apucă groaza când aud asta de fiecare dată și uitându-mă la profilul lui delicat, refuz cu îndărădnicie să-i dau acordul.

În fine, mai bine o muzică să ascultăm și un joc să jucăm, i-am spus. Am mers, trebuie să vă povestesc asta, pe marginea lacului, unde l-am lăsat să vâslească pe placă și ne-am uitat la minunatele proiecții ale lui Javier Rivera, artistul specializat în proiecții digitale pe vegetație. Am văzut cerbi din lumină verde alergând pe coroanele copacilor din parcul Stirbey și ne-am simțit ca în poveștile lui Disney. Bambi mai avea să iasă din tufișuri și vraja era gata.

Ne-am distrat și la zona Orange unde ne-am pus ochelarii VR și ne-am scufundat pe fund de mare printre epave. Am dat search pe Google ca să-i arăt lui Theo multe dintre instalațiile Tinei Fung, o artistă care e nelipsită de la festivalurile din Asia și care a colorat și pajiștea de la Știrbey. Am avut Wi-fi gratuit de la Orange iar concertele pe care le-am văzut live pe imensul ecran instalat lângă main stage, de 16 m, au fost transmise impecabil prin tehnologia 5G cu ajutorul aparaturii de rețea de la Huawei.

Mi-am dorit ca Theo să mai aibă 7 ani ca să poată sări pe o trambulină conectată cu jocuri interactive pe ecrane în care, tot la zona Orange, copiii, prin sărituri, își conturau din ofline în online siluetele pe ecrane, pentru a cuceri diverse niveluri ale jocului ales.

Am mâncat popcorn la film. Și am băut limonade. Și apoi am mâncat cartofi prăjiți. Toate plăcerile vinovate au fost bifate.

De azi suntem la diete, pentru că mai urmează festivaluri și abia ne-am obișnuit cu ritmul.

Am întrebat-o pe Alexandra dacă acesta este și ritmul obișnuit al Orange.

-Da:), noi am testat și la Untold niște experiențe la fel de puternice. Am avut acolo instalate 3 camere, una pe scenă, și încă două în diferite puncte din public, camere 360, desigur. Acolo a fost o colaborare cu echipament de rețea de la Samsung și, în VR, puteai avea experiența de pe scenă, ca și cum ai fi fost lângă artist. Imaginea era preluată și pe ecranele 4K de la standul nostru. Aici, la Summer Well, am oferit experiența de a vedea festivalul prin filmarea live de către dronă, la peste 30 de metri înălțime, prin colaborarea cu Huawei.

Și acum? Pasul următor?

Următorul festival, firește.

(Acesta articol este un advertorial bazat pe fapte reale)

Lasă un comentariu:

Comments are closed.