Cu căștile Bang&Olufsen aud și ce nu se spune în interviuri

Cu căștile Bang&Olufsen aud și ce nu se spune în interviuri

Bang&Olufsen este o marcă de lux fondată în 1925, în Struer, Danemarca, de către Peter Bang și Svend Olufsen al căror devotament și viziune se află și astăzi la baza companiei.

Moștenirea bogată construită în jurul unei dorințe neobosite de a crea produse care extind limitele tehnologiei audio plasează și în prezent compania în prim-planul inovației din domeniul audio. Astăzi, fiecare produs Bang &Olufsen este în continuare caracterizat de o combinație unică de sunet de calitate, design mereu actual și măiestrie de neegalat.

Produsele audio inovatoare și progresive ale companiei sunt vândute în întreaga lume în magazine exclusive marca Bang &Olufsen, online, precum și în magazine care comercializează produse de la mai mulți producători. Compania are peste 1000 de angajați și este prezentă în peste 70 de piețe.

Două noi modele de căști wireless

Acesta este un mic istoric a unei mărci de care sunt fascinată. Sunetul care iese din aceste căști este impecabil. Cu ele în urechi am reușit să transcriu interviurile la terasă, piscină, restaurant. Invariabil aveam senzația că sunt într-o sală de audiție.

Bine, dacă punem la socoteală că iubesc opera, atunci vă închipuiți cum mi-a sunat Regina Nopții din „Flautul fermecat” în tot capul.

Calități indiscutabile

Căștile Beoplay E8 Motion sunt concepute pentru oamenii ca mine, care nu doresc să facă niciun compromis în privința sunetului și a designului. Căștile albe sunt însoțite de o casetă de încărcare din piele albă și aluminiu și de un set de aripioare din silicon pentru o fixare mai bună și confort sporit. Beoplay E8 Motion pot fi încărcate wireless, astfel că se poate spune că sunt complet wireless. Companionul ideal al căștilor, Charging Pad-ul Beoplay, este disponibil acum și pe alb, cu detalii din aluminiu.

Beoplay E6 Motion oferă o performanță sonoră excelentă în medii înconjurătoare zgomotoase. Căștile sunt însoțite de un cablu alb din cauciuc rezistent la stropire și de o gamă largă de aripioare de fixare din silicon pentru urechi. În interiorul căștilor  au fost plasați magneți. Astfel, după folosire, căștile pot fi pur și simplu lipite în jurul gâtului, pentru a asigura un plus de confort și a prelungi semnificativ durata de viață a bateriei.

Performanțe surprinzătoare

Beoplay E8 Motion și Beoplay E6 Motion au primit coeficientul de rezistență la apă și transpirație 54. Exclusiv pentru cele două modele, dacă le veși alege, veși beneficia de un profil de sunet de bass îmbunătățit în aplicația Bang & Olufsen, care vă va capta atenția în timp ce sunteți activi.

Preț și unde le găsiți

Beoplay E6 Motion (preț recomandat: 300 euro), Beoplay E8 Motion (preț recomandat: 350 euro) și caseta de încărcare wireless (preț recomandat: 125 euro) sunt disponibile online și în magazinele Bang & Olufsen și la partenerii autorizați. Pentru mai multe detalii, vizitați www.bang-olufsen.com/earphones/beoplay-e8-motion.

Pentru a afla mai multe,  urmăriți @bangolufsen pe Instagram, Facebook, Twitter și YouTube, utilizând #BeoMotion. (P)

Lasă un comentariu:

Comments are closed.