2023 în imagini

2023 în imagini

Pentru mine a fost un an complicat. Cu multe bune și cu multe mai puțin bune, destul de intens în ambele variante.

Dar printre cele bune, fiindcă, nu-i așa, numai ele rămân cu adevărat, am ales trei care au însemnat ceva mai mult decât o bifă pe o listă de to do.


fashion: Pentru prima dată (și jur că și pentru ultima), am defilat pe catwalk. S-a întâmplat la Romanian Creative Week, la Iași, în această primăvară. De ce ultima? Pentru că nu aș vrea să mai simt emoțiile acelea în care nu-mi simțeam picioarele și aveam senzația că voi cădea la fiecare pas sau voi leșina la final. La invitația Inei Solomon, cea care este în spatele brandului Șura Șușara, am acceptat să prezint una dintre ținutele sale din povestea Solomonăriței, un basm românesc despre care nu aveam habar până să vorbesc cu ea.

Solomonarul este cel care poate ține în frâu natura, care are putere asupra ploii, norilor, vântului…  E un personaj magic, deși a trecut din poveste în realitate sau invers, pentru că Solomonarii au existat cu adevărat. Și povestea spune că puterile unui Solomonar bătrân au trecut asupra unei fete curate și nevinovate care a devenit Solomonăriță, pentru prima dată în împărăție.

Am descoperit chiar articole de ziar care îi menționează! „Cine sunt solomonarii? Numiți popular grindinari, hultani, zgonitori de nori sau salmani, recunoscuți pentru îndepărtarea furtunilor, ascensiunile cerești călare pe balauri și harul vindecării, solomonarii sunt considerați a fi unii dintre depozitarii înțelepciunii lumii.”- citesc în revista Avantaje.


beauty: Am folosit un an întreg un singur tip de produs: Neovadiol de la Vichy. A fost o colaborare plătită, e adevărat, dar și asumată în întregime de mine, ca una care ține mult la felul în care arată. Îmi port vârsta cu plăcere, nu mă deranjează nici anii, nici trecerea timpului și nici măcar ridurile. Dar, dacă am posibilitatea să încetinesc fenomenul îmbătrânirii la nivelul tenului, o accept cu recunoștință. Așa că, în această imagine am pus laolaltă produsele care îmi stau în geantă, pe noptieră, pe masa de toaletă, fiindcă oriunde mă întorc în casă găsesc un Neovadiol.

Am dăruit Neovadiol și în cercul meu de prietene care s-au bucurat mult de avantajele acestor produse și am creat, în grupul nostru, #acinceaputere, pe contul de Tik Tok, momente dedicate acestui brand revoluționar, util femeilor aflate la perimonapauză și menopauză.


carte: Anul acesta am citit mult și am și înregistrat mult. Cărțile audio din aplicația Voxa au avut mare succes și mare mi-a fost bucuria când am văzut că în topurile celor mai ascultate cărți se află multe în lectura de care am fost responsabilă:

  1. De ce nu mi-a spus nimeni asta până acum? (Dr. Julie Smith)
  2. Mândrie și prejudecată (Jane Austen)
  3. Epoca viciului (Deepti Kapoor)
  4. 17 pași spre succes pentru oamenii ocupați (Napoleon Hill)
  5. În pat cu regele (Eleanor Herman)

 

Lasă un comentariu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *