Menocoach, programul de „antrenament” pentru menopauză by Vichy

Menocoach, programul de „antrenament” pentru menopauză by Vichy

Eram într-o ședință când, dintr-o dată, m-am făcut roșie la față și am transpirat brusc. Am simțit că amețesc, mi-am dat seama că se uită toată lumea la mine. Asta m-a făcut să mă înroșesc și mai tare și să simt un disconfort rece și fierbinte în același timp, în tot corpul. Am ieșit din cameră și m-am plimbat puțin, fiind convinsă că aceia care au rămas în sală vorbeau acum despre mine.

Era ceva normal ceea ce mi se întâmpla, știam că în perioada prin care trec aveau să se producă multe astfel de situații, numai că nu mi se întâmplase nimic până atunci. Una e să știi și alta e să ți se și întâmple, nu-i așa?

Urmarea poveștii a fost că m-am simțit rău, mi-a dispărut brusc încrederea în mine (niciodată nu am stat bine la capitolul ăsta) și am devenit temătoare.

Nu era bine.

În noaptea aceea am dormit (mai mult nu) destul de prost. A doua zi eram tristă și anxioasă.

Eram și așa vraiște din punct de vedere emoțional, niciodată nu am fost vreo flegmatică sau vreun poker face. Pe fața mea s-a văzut mereu ce cred, ce simt, în ochi mi s-a citit toată viața ce gândesc. Așa că, „transparentă” cum eram (și mai  sunt încă), intrată și la menopauză, am devenit și mai anxioasă. În plus, tot ceea conta era să nu se vadă pe fața mea vreo transformare.

Sigur că era utopic, vârsta are, totuși, ceva de spus, numai că în acest proces am apelat la produsele Vichy, Neovadiol, create pentru toate etapele legate de menopauză (peri și post) și am simțit o transformare benefică. Pielea care se subțiase, a devenit mai densă, mai plină, la ochi ridurile s-au estompat, conturul buzelor a rămas ferm.

Sigur, aceste efecteau devebit vizibile în timp. Întorcându-mă însă la momentul inițial, el a fost definitoriu pentru ceea ce urma să trăiesc de atunci încolo.

Ei bine, a fost momentul în care a trebuit să schimb ceva. Am ales un stil de viață complet diferit față de ceea ce mă caracteriza până atunci: mi-am respectat somnul, am început să mănânc mai organizat, cu mai puține calorii, anumite alimente le-am eliminat complet. Am consultat medici dermatologi, ginecologi, am cerut o opinie și unui psiholog… Frica mea cea mai mare era că de acum încolo sigur mă voi îmbolnăvi mai grav. Mă simțeam lipsită de apărare, în fond, hormonii care mă ținuseră „verde” până atunci, dispăruseră…. Nu știu cum să vă zic, dar chestia asta contează…

Și mi-ar fi prins bine să aflu atunci ceva mai multe, așa cum acum femeile pot afla de pe platforma “NICIO PAUZĂ LA MENOPAUZĂ” tot ceea ce trebuia să știu despre perioada prin care treceam.

Platforma a fost realizată în colaborare cu experți și are ca scop să răspundă întrebărilor celor mai importante despre toate aspectele menopauzei, pentru a oferi posibilitatea de a începe această etapa a vieții cu calm, încredere și cu o feminitate de necontestat.

Puteți accesa și voi această platformă și vă puteți face un cont pentru a vă bucura de un program online de 4 săptămâni, gratuit, Menocoach, dezvoltat în colaborare cu specialiști multidisciplinari care oferă suport în timpul menopauzei.

Intrați aici pentru a afla tot ce trebuie să știți despre menopauză pentru a întâmpina această perioadă inevitabilă din viața unei femei, în deplină cunoștință, primind informații absolut necesare.

#vichy #vichyromania #neovadiol #paidprojectbyvichy #niciopauzalamenopauza

 

 

 

Lasă un comentariu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *