Corina Stratulat : "În 2020 se va înregistra o creștere a capacității de a simți, oamenii vor identifica mai multe stări emoționale"

Corina Stratulat

Corina Stratulat este numeroloagă. Am auzit de ea atunci când, invitată find la un eveniment, a spus câteva cuvinte ce s-au dovedit răscolitoare despre fiecare invitat, pe baza datei de naștere a acestuia…

Numerologia. Cine mai crede în așa ceva? Cum se poate ca azi, într-o lume care merge pe asfalt, care își consultă telefonul mai înainte de a ieși din casă pentru a ști cum va fi vremea, cursul valutar, sau traficul, numerologia să conteze?

Semnificația numerelor este cunoscută din cele mai vechi timpuri. Împărați și regi au consultat numerologi înainte de bătălii sau mari evenimente, vechii călugări studiau numerele și importanța lor în viața oamenilor.

Așa că am mers la Corina Stratulat să o întreb despre 2020, anul care ne stă înainte.

Corina Stratulat, cum va fi anul 2020? Eu am un sentiment bun legat de acest număr, are ceva care îmi place, dar nu pot explica ce anume…

Dacă ești obișnuită să simți și să-ți dai voie să simți, o să fie foarte bine pentru tine, pentru că 2 înseamnă multă emoție, energie și în special energia feminină care este blândețe, atracție, care înseamnă a cere și a da voie să primești.

Și la nivel general?

La nivel general va însemna creșterea capacității de a simți, oamenii vor simți mai mult, vor identifica mai multe stări emoționale, de aceea cei care se află într-un dezechilibru emoțional și care sunt cei mai numeroși, nu-i așa, vor suferi destul de mult… De ce? Pentru că noi suntem învățați din copilărie- și societatea a preluat asta, să fim puternici neapărat, să nu ne lăsam pradă emoțiilor, să nu fim vulberabili. Nu e ok să fii sensibil, nu e ok să fii trist, chiar dacă ți-a murit tatăl, fii puternic, nu plânge. nu jeli- ceea ce nu este bine.

Așa am crescut, plânsul era considerat ceva negativ, rău.

Da, ceea ce considerăm noi a fi negativ- tristețe, furie- credem că nu trebuie să existe. Doar că acestea există și trebuie să le lăsăm să iasă, să se manifeste. Altfel aceste emoții vor rămâne în noi, vor crește foarte mult și vor apărea somatizările, bolile, afecțiunile.

Această repetiție, 20-20, înseamnă ceva?

Primul 20 este de la trecerea în anii 2000, când omul a trecut și el de la rațiune la simțire. De când am intrat în anii 2000 am schimbat canalul prin care primim informații. Nu mai primim mental, ci energetic. În structura noastră există ambele forme de a primi informașția. 2020 amplifică foarte mult toate acestea. Dacă eu sunt lumină, îmi va apărea întunericul, dacă eu sunt întuneric, voi găsi pe cineva care mă va lumina. Totul este ying și yang. Noi avem, indiferent de sex, atât energie feminină cât și masculină. Dar 2 înseamnă energia feminină. Așa încât și bărbații vor simți intens niște lucruri. Energia lor feminină va crește. Energia feminină este și energia mamei, dar este și capacitatea de autovidencare. Dacă eu îmi cunosc emoțiile și dansez cu ele, dacă am o afecțiune, îmi va fi ușor să mă vindec. Noi toți avem capacitatea de autovidencare, numai că nu știm să o accesăm, pentru că stăm într-o lume materială ignorând-o pe cealalată, cea nevăzută. Chiar dacă nu punem mîna pe ea, ea există.

Ce altceva mai putem spune?

În 2020 sunt și doi zero. Zero înseamnă totul sau nimic. Asta înseamnă că 2 urmat de un 0 aduce stări extreme, ceea ce va fi greu de gestionat pentru oamenii care, în structura lor, au anumite dezechilibre emoționale pe care nu și le cunosc. Acolo va fi influența foarte mare în 2020. Dacă vorbim de zona de business, de a comunica ceva despre produsele noastre, va fi de preferat folosirea acestui canal, cel emoțional, nu mai există numai „rațional”, chiar dacă promovăm un echipament tehnologic, el va trebui comunicat, pe lângă caracteristicile lui tehnice, și cu o poveste alături, cu o emoție atașată. Doar așa vom ajunge să comunicăm cu ceilalți.

Doi înseamnă echipă. Așa că, vrem, nu vrem, s-a dus era individualismului și vorbim doar de echipă, de parteneriat, de diplomație, ceea ce este frumos, din punctul meu de vedere. Vor suferi foarte mult cei care vor vrea să se descurce singuri. Comunitățile au început să crească oricum foarte mult după 2000, iar de acum vor crește și mai mult! Oamenii vor simți emoții pe care nu le-au mai avut până acum.

Într-o lume urbană, care trăiește pe asfalt și este preocupată de cumpărături, joburi și tehnologie, știința numerologiei este ceva … de natură fantastică…

Pare așa, da, dar oamenii, chiar dacă nu înțeleg, simt, sau au intuiții, pentru că și intuiția face parte din noi, chiar dacă nu o vedem. Este informația care ne apare înainte de gând și unii știu să o antreneze foarte bine. Și eu am antrenat-o și mă ajută atunci când, de pildă, mă întâlnesc cu un om, Corpul însuși îmi dă anumite mesaje într-o anumită situație. Din ce în ce mai mulți oameni s-au deschis și vor să știe mai mult. Dezvoltarea personală este din ce în ce mai des întâlnită, au apărut specialiști, e minunat că au apărut. Apoi vorbim despre dezvoltarea spirituală care e un pic mai greu de realizat pentru că presupune un anume tip de conectare cu tine însuți.

Care sunt numerele care contează în viața unui om?

În viața unui om aduc foarte multe informații numerele din structura lui, adică din acea dată de naștere care nu se schimbă și care conține niște cifre ce poartă informație la nivel de subconștient despre mecanismele omului, softurile lui, și despre cum funcționează în cele 9 tipuri de inteligență umană.

Viața e mult prea scurtă ca să antrenăm ceva la care nu suntem buni

Nouă?

Da, nu avem doar IQ și EQ, mai avem inteligența psihică, cognitivă, fizică– puterea corpului și a sistemului imunitar la naștere. Nu e nimic rău, sau bun în această analiză, doar ne ajută să vedem unde am putea lucra. Apoi avem inteligența intuitivă, sexuală– care nu se referă neapărat la sex, este aceeași cu energia banilor, de aici vedem abilitățile în zona de business, abilitățile de a gestiona banii, de a vedea oportunitățile, pragmatismul unei persoane. Apoi vorbim despre inteligența spirituală- aici vedem cât de vizionară este o persoană, dacă are chiar acea intuiție la nivel de supraconștient. Ultima este inteligența socială care mi se pare foarte importantă, mai ales la oamenii care ies în public și care au ceva de spus. Aici vedem abilitățile oratorice, vedem cât de responsabilă este o persoană, cât de mult se implică în a face bine oamenilor, cât de mult îi pasă de ei. Aici îi găsim pe aceia care pot conduce mase mari de oameni, politicenii sau oamenii de afaceri, strategii. Este foarte fain de văzut din analiza numerologică acele abilități care îl vor ajuta pe om să aibă succes. Dacă nu are abilități native, înseamnă că trebuie să-și antreneze alte lucruri. Viața e mult prea scurtă ca să ne antrenăm la ce nu suntem buni. Că dacă eu am abilități să fac scrimă, și totuși părinții mei insistă să fac fotbal, o să fiu un fotbalist mediocru.

Pe lângă data nașterii, contează și numărul casei în care locuim? Etajul? Numărul apartamentului?

Totul se analizează. Analizăm și numele, pentru că literele se trasformă în cifre. Se schimbă ceva în soarta unui om când își schimbă numele, cum este pentru o femeie schimbarea numelui după căsătorie. Și una este să locuiesc la casa cu numărul 5, alta este să locuiesc la casa cu numărul 9.

Nu există numere bune și numere rele.

Nu, pentru că fiecare are anumite caracteristici, înseamnă ceva, și unele îmi pot fi benefice în anumite perioade ale vieții. Dacă vrem să cunoaștem influența din numerologie, trebuie să fim bine informați, nu ne putem juca cu ea. Și în business funcționează, în momentul în care punem prețul unui produs, putem folosi numerologia. Sau când stabilim data unui eveniment, la fel, putem folosi asta.

În religie apar 3, 7, 8…

Numerologia și religia nu sunt una împotriva celeilalte. Sunt persoane care se tem de asta… Numerologia a fost mult studiată de călugări, iar în perioada iudaică s-a propovăduit mult. Dar nu sunt una împotriva celeilalte. 3 are o valoare importantă care înseamnă mama, tata și fiul, dar înseamnă și Sfânta Treime, înseamnă și cunoașterea, capacitatea de a multiplica.

Numerele sunt doar de la 0 la 9?

Da, dar în numerologie apar informații suplimentare la 11, 22 și 33. Ele sunt denumite numere maestre, nu pentru că sunt speciale, ci pentru că vin cu informații suplimentare, 11 este Iluminatorul, Apostolul. 22 este Marele Constructor. În momentul în care apare, el va construi, are abilitatea de a vedea detaliile, poate construi de la clădiri la comunități, este foarte talentat. 33 a fost și vârsta la care Isus a fost răstignit, este de două ori 3, iar 3 înseamnă Cunoaștere și Autocunoaștere. Când 33 apare ca cifră de destin, ne anunță că acel om tinde să-i învețe pe ceilalți ce știe el, dar la un anumit nivel. Este profesorul profesorilor. Poate fi medic, terapeut… Nu contează domeniul, dar acel om se va simți împlinit numai atunci când va da mai departe ceea ce știe și acea informație îi va ajuta pe ceilalți, care, la rândul lor vor da mai departe ceea ce au primit.

 

Cu cât ne luptăm mai mult cu o situație din viața noastră, cu atât ne slăbim. E greu, dar trebuie să acceptăm lucrurile așa cum sunt.

 

Cum ai ajuns să studiezi numerologia?

Eu am ajuns începând să mă cunosc. Am încercat asta, pentru că am fost un copil cu multă furie. Am considerat că totul este nedrept în viața mea, lucru care mi-a adus pe la 5, 6 ani o gastrită și dureri de spate. Copilăria mea nu a fost foarte interesantă, adică nu-mi amintesc multe lucruri frumoase din ea, însă nu consider că este o problemă, ci o experință prin care am trecut și de foarte devreme eu mi-am câștigat independența. La 16 ani m-am angajat și mi-am luat viața în mâini, dorind să aflu care este scopul meu. Provocarea a fost să scap de acele dureri care, medical nu aveau o explicație, sau un tratament, și așa m-am apucat de un lung proces de dezvoltare personală, de autocunoaștere. Am întălnit mulți terapeuți, am făcut multe programe de tot felul, durerile s-au diminuat și am înțeles și cauza lor și m-am împăcat cu ea. Apoi, deși eu aveam mult succes, am făcut performanță, nu simțeam împlinire. Și căutând, mi-a apărut numerologia care m-a uimit și care m-a atras, am studiat-o, și o lungă perioadă m-am mințit că e doar pentru mine, că mă ajută în ceea ce fac. La un moment dat, viața a făcut să pierd totul din punct de vedere profesional și financiar și cred că atunci m-am trezit și am fost forțată să-mi asum asta, să ofer ceea ce știu oamenilor.

În câteva zile de la această decizie am simțit că Universul mi-a așternut covorul roșu și mi-a zis Corina, defilează! Și de atunci lucrurile s-au transformat extraordinar. Muncesc foarte mult, dar nu mai e o luptă, lucrurile vin, oportunitățile apar, trebuie doar să-mi pun o intenție, o dorință  care nu mai are nicio frică la baza ei și lucrurile se întâmplă și văd sensul pe care îl așteptam, împlinirea că nu trăiesc degeaba. Îmi dau seama câte mai am de învățat, dar ce fac are un sens și văd lumina din ochii oamenilor. Și e provocator, pentru că sunt mulți oameni care au nevoie de un ajutor, iar eu sunt una… Mai trimit la rândul meu pe cei care au nevoie și către alți colegi, dar eu acum simt că trebuie să mă întăresc și fizic și psihic pentru ca să duc la cât mai mulți oameni informația. Ce vor face ei cu ea, nu mai este responsabiliatea mea.

Viața ta ți-a fost școală…

Da, totul, și locul în care m-am născut, și evenimentele pe care le-am trăit. Altfel până la vârsta asta nu aș fi putut acumula doar din teorie atât de multe. Că nu evoluăm din bucurie. Iar eu sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit până acum, chiar și tatălui meu care este alcoolic, acesta este el!

Trebuie să luăm ce am trăit doar ca pe o lecție?

Da, ca să ne găsim sensul. Cu cât ne luptăm mai mult cu o situație din viața noastră, cu atât ne slăbim. E greu, dar trebuie să acceptăm lucrurile așa cum sunt. Acum… partea asta cu spiritualitatea este foarte bună, dar nu putem sta numai acolo, trăim într-o lume materială în care trebuie să facem ceva cu informația pe care o primim.

Suntem într-o zi de decembrie în care afară este foarte cald. Planeta suferă. Îi cunoști viitorul?

E normal să sufere, pentru că oamenii suferă. Există acest comportament pe care îl avem nu neapărat cu planeta, ci și cu noi: ne tratăm ca pe niște tomberoane. Ne batem joc de corpul nostru, de viața noastră. Oamenii stau atât de mult în mintea lor, încât uită că au un suflet. Câți oameni își ascultă sufletul? Pentru că, dacă și l-ar cunoaște, nu ar mai fi acest haos, nu ne-am mai face rău unii altora, nu ne-am mai bate joc de natură. Însă oamenii nu sunt obișnuiți, nu știu să-și asculte sufletul, iar un trup fără suflet poate sta frumos la cimitir.

În 2020 cum va fi Pământul?

Conform marilor inițiați și a celor cu mult evoluați, până în 2029 se va întâmpla un proces de transformare, mai dur spus de „curățenie”, pentru că da, planeta nu ne mai suportă. Și aceste procese se văd, au început să se observe.

Ce ar trebui să ne întrebăm?

Ce vrea sufletul meu? Aceasta ar trebui să fie întrebarea, dacă vrem să ne conectăm cu sufletul și trupul în prezent. Când te împiedici, mintea ta nu a fost conectată cu trupul tău în acel moment. Și te doare după. S-ar putea ca sufletul să-și dorească lucruri mici. Să te uiți pe cer o jumătate de oră. Dar nu o faci. Și nu o faci ani de zile și apoi ajungi să nu mai ai nimic și să dormi sub cerul liber. Unii spun că vor bani, asta înseamnă o frică mare de sărăcie care se află în subconștient. Trebuie lucrat ca s-o acceseze pentru că, dacă în capul listei se află dorința de a avea un milion de euro, vei ajunge sărac fiindcă vei ajunge să te sabotezi și totul în viața ta se va construi pe frică și vei pierde și ceea ce ai. Dorințele nu trebuie să apară din frică.

Lasă un comentariu:

Comments are closed.