Iosif Paștina : "A avea un model în viață contează pentru toate generațiile, nu doar pentru cea din care fac eu parte."

Iosif Paștina Foto: Daria Tucă

Iosif Paștina fiul regizorului Bose-Paștina, unul dintre „capetele” care au creat PRO TV. Om talentat și creativ, regizorul a transmis fiului său, Iosif, o educație despre care tânărul spune că e de invidiat. 

Iosif are 20 de ani, este student la UNATC unde a intrat primul. Îl joacă pe Niculae din Moromeții 2. I-am adresat 10 întrebări scurte, care să vă facă poftă de film.

Ai interpretat în Moromeții 2, rolul lui Niculae, copilul care a crescut cu oile, cu cărțile, cu necazurile… Cum ai fost ales pentru acest rol?

Am participat la mai multe probe de casting pentru diverse proiecte și astfel am fost ținut minte de directoarele de casting. Am fost propus pentruMoromeții 2 și nu mă așteptam să iau rolul, mai mult doream să-l cunosc pe Stere Gulea. După ce am dat mai multe probe, am aflat ca am luat rolul.

Cum a fost propria ta copilarie?

Am avut o copilărie fericită. Am râs, am plâns, pot spune ca mi-am trăit copilăria destul de intens. Eram un copil cu multă energie.

Ce ai învățat de la tatăl tau? Ce fel de educație ți-a dat?

Tatăl meu a fost un om extraordinar. Era un individ serios și greu de impresionat, dar pe care l-am iubit enorm și care mi-a oferit o educație de invidiat.

Revenind la rol, cum l-ai simțit pe Niculae? Ce ți-a spus personajul?

Niculae este un tânar ca toți tinerii, dar care a trăit într-o perioadă diferită. Cred că suntem destul de asemănători, adică amândoi suntem curioși și dornici să ne aventurăm în lume.

Imagine de la filmările Moromeții 2. Horațiu Mălăele și Iosif Paștina Foto Daria Tucă

Care sunt visele tale? Ce vrei să faci în profesie?

Vreau să particip în cât mai multe proiecte și să evoluez cu fiecare proiect pe care îl fac.

Ce feedback ai avut după film?

Lumea era destul de zâmbitoare după vizionarea filmului. Multă lume îmi strângea mâna și îmi ura sincere felicitări. Asta mă încurajează să-mi continui meseria.

Îmi place contul tau de Instagram. Cu cât a crescut după film?

Multumesc :). A crescut într-o oarecare măsură, nu prea mă dau în vânt după asta.

Ce este social media pentru tine?

Este o platformă care, de multe ori, mă surprinde. Mie îmi place să mă distrez pe social media și să mă expun în ipostaze amuzante.

Pe cine urmărești în mediul online?

În mediul online urmăresc prieteni și artiști.

Care au fost și sunt modelele tale în viață? Pentru generația din care faci parte, mai contează așa ceva?

Tatăl meu a fost și este modelul meu în viață. Cred că a avea un model în viață contează pentru toate generațiile, nu doar pentru cea din care fac eu parte.

 

 

Lasă un comentariu:

Comments are closed.