Un nou ingredient miraculos în produsele Ivatherm: extractul de crin asiatic

Un nou ingredient miraculos în produsele Ivatherm: extractul de crin asiatic

(P) De fiecare dată când se mai descoperă ceva important în cosmetică, mor de curiozitate să aflu ce e și ce face, ce beneficii noi aduce. Sunt un om curios, ce să fac?

Cu alte cuvinte, aștept ingredientul miraculos, știți voi, pentru ca la 50 de ani să arăt cel mai bine pentru 50.

Și unul dintre lucrurile pe care le-am aflat și pe care le împart acum cu voi este despre AD-RESYL, un ingredient extras din Ophiopogon Japonicus, crinul pitic din Asia care este folosit în medicina chineză și japoneză de 5000 de ani.

Acest ingredient se află în Ivahidra +Balsam, produs pe care l-am luat cu mine la ski, unde pielea mea, care a devenit mai uscată în timp, a suferit în plus din cauza frigului de afară și apoi a aerului cald din hotel, usuferind și mai mult, dacă este cu putință. Vorbesc acum despre îngrijirea corporală, căreia îi acord mult multă atenție, mai ales de câțiva ani încoace.

Am folosit Ivahidra +Balsam nu numai după duș, ci și în timpul zilei, pur și simplu, și vă pot garanta că dă rezultate. Confortul este evident și pielea arată mult mai bine.

Revenind, acest IVRESYL este considerat un ingredient inovator care corectează principalele 4 anomalii ale pielii cu dermatită atopică:

Îmbunătățește nivelul lipidelor, proteinelor și apei din piele, precum și coeziunea dintre celule, astfel încât pielea își reface integritatea și funcția de barieră protectoare.

Reechilibreaza microbiomul pielii

Calmează, diminuează și previne apariția iritațiilor și a gratajului.

Alături de AD-RESYL mai sunt și alte ingrediente în Ivahidra+ Balsam:

Aquaphyline® care este extras din panseluța sălbatică (Viola Tricolor). Este un inductor de hidratare cu un puternic efect hidratant prin două mecanisme: sinteza aquaporinelor (creșterea numărului de canale de apă la nivelul membranelor celulare) și o creștere uriașă a cantității de acid hialuronic- binecunoscutul „burete molecular” al pielii, efecte care au fost dovedite clinic.

Pielea este hidratată din interior spre exterior prin atragerea apei din derm către epiderm, iar fluxul de apă din piele este constant îmbunătățit.

Alfabisabolul- obținut din Vanillomopsis erythropapa- arbore din pădurea Amazonului. Acesta are acțiuni multiple: anti-inflamator, antifungic, antibacterian.

Untul de Karite conține cantități mari din vitaminele A, E, C- vitamine antioxidante naturale cu rol în hidratarea și hrănirea pielii. Reduce eritemul și pruritul, asigură confort pielii uscate.

Glicerina este un umectant care împiedicarea pierderea transepidermică de apă și asigură hidratarea și confortul epidermei.

Apa termală Herculane care calmează și decongestionează.

Ivahidra +Gel de spălare

L-am folosit intens la duș, dar și pentru a mă spăla pe față sau pe mâini, chiar.

Are o textură moale, delicată. Eu am, uneori, după duș, o reacție a pielii care pe alocuri se înroșește și „arde”, ca o manifestare alergică probabil la clorul din apă sau la „duritatea” acesteia.

După ce am folosit Ivatherm +Gel de spălare, am constat că aceste reacții s-au diminuat. În general, produsele Ivatherm sunt create pentru pielea cu dermatită atopică, cu sensibilități de toate felurile și am constatat, folosind produsele lor, că mă simt mult mai bine în pielea mea…

Știi cum e când ieși din baie și ești gata să începi o nouă zi cu mai multă energie și cu senzația că arăți bine și asta doar pentru că te simți bine?

Cam acesta este efectul acestor produse din gama Ivatherm. Am oferit și prietenelor mele balsamul și gelul de curățare și am avut din partea lor un feedback foarte bun, cum s-ar zice, am făcut un studiu foarte personal.

 

 

Lasă un comentariu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *