Un lux accesibil: cinema la noi acasă

Un lux accesibil: cinema la noi acasă

În ultimele săptămâni nu cred că am închis televizorul vreodată înainte de unu sau două noaptea

Am citit, am văzut filme, am citit iar, iar am văzut filme.

Mâna mea dreaptă, imobilizată în ghips, inutilă în procesul scrierii deci, m-a oprit din activitatea mea obișnuită. Și ce aș fi putut face timp de 6 săptămâni? Am citit, am văzut filme, am citit, am văzut filme:)

Când Epson mi-a oferit ocazia să încerc experiența unor filme proiectate direct pe perete, (sau pe tavan, sau pe un mare ecran -noi am ales tavanul, că suntem mai leneși, așa)… am acceptat-o imediat.

Abia așteptam să părăsesc livingul și locul de pe canapera, cel din fața televizorului și să  văd filme altfel, proiectate ca la cinema!

Ce exotic! Ba, chiar copilul ne-a spus cu această ocazie că am devenit și noi mai cool, nu mai suntem „cringe”:).

Ne este dor de cinema, de popcorn, de filme 3 D, ne e dor de cozi la bilete. Nu credeam că voi spune asta vreodată… Așa că proiectorul acesta a venit la fix.

Am văzut operă, da, asta e, mi-e dor și de spectacolele de operă pe care le vedeam la cinema în direct de la Metropolitan Opera. Și am proiectat și unul din filmele noastre preferate, Forrest Gump. Ne-am distrat văzându-l pe Forrest alergând. Mda, el putea alerga, chiar și acolo, sus, pe tavan, și parcă viteza devenea lui era și mai mare, iar noi, lungiți în pat, aveam senzația că ne mișcăm o dată cu el.

Cinema la noi acasă!

Nici de popcorn nu am dus lipsă și nici de Coca Cola, deși nu bem prea multă și nu oricând, dar cu această ocazie ne-am cam făcut de cap.

Acum să vă spun despre proiectorul acesta care e mic, are un design plăcut, care se încadrează în orice spațiu, care se adaptează oricărei camere.

Practic Epson EF-100B este cel mai mic proiector laser 3 LCD din lume. A fost creat special ca să poată fi manevrat cu ușurință dintr-o cameră în alta, sau pentru o proiectie afară!

Îl puteți folosi în orice cameră, îl puteți lua cu voi în casa de vacanță, dacă aveți, chiar și pe cea a bunicilor de la țară, (eu mă gândesc cu jind la o vizionare la țară, cu familia, pe peretele casei, în spate, unde ne putem pune, la vară, scaune în curte și ne putem uita împreună la un film- ce fain ar fi!) sau în casa prietenilor cu care să aveți o seară frumoasă.

Nu avem parte de prea multe experiențe în această perioadă, așa că nu refuz una care mă poate scoate din rutina zilnică, mai ales dacă e și amuzantă și ne reunește pe toți cei din casă într-un alt mod decât cele clasice pe care le știm și pe care le trăim cu toții.

Lasă un comentariu:

Comments are closed.