Seriale recomandate de Theo

Seriale recomandate de Theo

Deși este un serial vintage, eu încă reușesc să vizionez cu plăcere Prințul din Bel-Air (The Fresh Prince of Bel-Air). Mi se pare că această serie televizată în trecut dă o importanță aparte subiectelor de discuție, iar situațiile prin care trec cu toții afectează într-un anumit fel pe toată lumea.

În acest sit-com american, acțiunea principală orbitează în jurul tânărului Will Smith (jucat chiar de Will Smith), un băiat care la doar 14 ani se mută din statul său natal, Philadelphia de Vest, într-o comunitate foarte bogată și prosperă din Los Angeles, numită Bel-Air. Cauza acestei întâmplări este aceea a unei bătăi pe terenul de baschet dusă de Will împotriva a unui anturaj care învinge; mama lui se sperie și îl trimite să locuiască la unchiul și mătușa sa până la absolvire. Din nefericire pentru mamă, Will decide să rămână în Bel-Air pentru a face facultatea, dar până atunci are parte multe aventuri încurcate, replici amuzante și situații hilare care așteaptă să fie vizionate pe Netflix (acum că acesta a cumpărat drepturile showului). În Prințul din Bel-Air, Will își face debutul la doar 26 de ani.

Vă recomand cu căldură să vizionați acest sit-com împreună cu familia și să vă bucurați de el, deoarece, pot spune că este genial! Și, de ce nu? Puteți vedea toate filmele în care a jucat Will Smith, sunt toate foarte frumoase (mie îmi place cel mai mult The Pursuit of Happyness, dar asta e o altă poveste).

 

Stranger Things este un serial științifico-fantastic disponibil tot pe Netflix, care are întâmplări neașteptate și care îți stârnește interesul episod după episod. Serialul conține o serie de întâmplări ciudate și încurcate, care pun în pericol viața multor oameni și pe care patru copii reușesc să le rezolve cu ajutorul unei fete cu puteri speciale. Pe parcurs, situația devine dificilă…

Totul pornește de la apariția unor creaturi dintr-o altă dimensiune, care vor să invadeze lumea în care trăim și să omoare specia umană. Acest lucru devine posibil când, într-un laborator, se deschide o ”poartă” de intrare a acestor monștri. Povestea devine problematică atunci când unele personaje încep să dispară și nimeni nu înțelege de ce. În final, totul se termină cu bine… Dar dacă vreți să aflați cum o scot la capăt acești eroi mai în detaliu, vă sugerez să vedeți serialul.

Oricum, punctajul pe care l-aș da acestei creații realizată de Duffer Brothers ar fi 5 stele, adică maximum. În concluzie, dacă simpatizați serialele condimentate, de la acțiune la comedie și de la horror la romantic, acesta ar putea fi alegerea voastră potrivită.

Stranger Things

Lasă un comentariu:

Comments are closed.