Povestea slujitoarei- cele mai bune vizualuri

Povestea slujitoarei- cele mai bune vizualuri

„Povestea slujitoarei”, serialul care rulează pe HBO și care mi-a furat liniștea, este probabil unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut până acum. Povestea scrisă de Margaret Atwood (care a acoperit doar primul sezon din cele 3 pe care le are acest serial, pe al treilea îl anunță, se pare, pentru toamnă) este mai mult decât tulburătoare. Nu mi-a scăzut pulsul sub 80 la niciun episod:)

Este povestea alienării și derapajului unei societăți care, ajunsă în criză, se întoarce spre Dumnezeu și spre litera Cărții Sfinte, ambele interpretate greșit, înțelese pe dos și aduse la absurdul total.
Femeile fertile ale Americii, așa numitele „slujitoare”, sunt însămânțate, altfel nici nu am cum spune, într-un viol acceptat de noua societate, o societate distopică și… nu atât de imposibilă în viitor…
Am căutat cele mai bune vizualuri ale serialului, convinsă fiind că ele există și că au inspirat artiștii de peste tot. Am găsit câteva, sursa este Pinterest.

Elisabeth Moss (June), Max Minghella (Nick), Yvonne Strahovski (Serena), Joseph Fiennes (Fred), iată actorii care mi-au atras atenția, de fapt, care merită toate laudele din lume și toate premiile. Care sunt în jur de 18 din care numai 3 sunt Emmy și un Golden Globe.

 

Lasă un comentariu:

Comments are closed.