Ochelarii viitorului: efect anti aging și selectarea tipului de lumină care intră în ochi

Ochelarii viitorului: efect anti aging și selectarea tipului de lumină care intră în ochi

Când apar produse noi cu tehnologie de înaltă perfomanță incorporată, anunț imediat. De ce? Pentru că trăim altfel, diferit, suntem expuși zilnic la tot felul de „bombardamente”.

Vă dau un exemplu:  nu m-am gândit niciodată că lumina care ne „umple” ochii vine din atâtea surse: artificială, albastră, de la becuri, neoane, soare, lumini stradale, computere, telefoane, televizoare… Adică știm lucrurile astea, dar nu ne gândim niciodată la ele, corect?

De aceea, eu sensibilă fiind la capitolul sănătatea ochilor, când am aflat despre apariția acestor ochelari, m-am informat și iată ce am aflat.

Sunt produse rezultate din combinația a două companii de încredere, cu viziune și avide de inovații, după cum știm: Zepter și Tesla

Ochelarii Tesla Hyperlight Eyewear.

O scurtă descriere:

Ochelarii Tesla Lightwear sunt diferiți față de cei de soare prin faptul că, în lentilele acestora, s-a pus molecula fullerene/ Carbon 60. Prin aceste lentile culorile capătă un plus de intensitate, contrastul este mai bun, iar cantitatea de lumină care trece prin stratul fullerene al lentilelor este filtrată astfel încât să nu ne creeze nici cel mai mic disconfort – disconfort creat zilnic de razele UV și de lumina albastră emisă de dispozitivele electronice.

Tehnologia lentilelor fullerene se bazează pe molecule de Carbon 60 care au proprietatea de a ordona fotonii care ne pătrund în ochi, lăsând să ajungă la noi doar lumina bună.

Efectul pe termen lung: scade gradul de oboseală, iar somnul se reglează automat.

De ce acești ochelari? Pentru ca ei sunt unici pe piață. Vin după ce a fost lansat, in 2017, filtrul cu fullerene pentru Bioptron.

Ochelarii THE® protejează ochii prin eliminarea și transformarea radiațiilor periculoase ultraviolete (UV) și a luminii albastre în lungimi de undă optime pentru structura moleculară a ochiului (lumină verde, galbenă, portocalie, roșie). Mai mult, aceștia protejează ochii de cantitățile excesive de energie luminoasă combinată provenită de la toate sursele de lumină la care suntem expuși (lumina artificială, lumina emisă de dispozitivele electronice și lumina solară), deoarece permit trecerea unei cantități ideale din energia totală.

Ochelarii THE® au un efect anti-îmbătrânire asupra pielii din jurul ochilor. Elimină și transformă radiația periculoasă din spectrul UV și al luminii albastre în lumină cu lungimi de undă dezirabile, care mențin și stimulează regenerarea/sinteza naturală a colagenului și elastinei. Acest lucru contribuie la atenuarea ridurilor existente în jurul ochilor și prevenirea apariției de noi riduri. Această caracteristică unică este un motiv în plus pentru a-i purta atât în spații închise, cât și în aer liber!

Unde îi găsim?

Sunt disponibili prin intermediul consultanților Zepter și online pe https://shop.zepter.ro/ într-o gamă variata de culori si modele unisex clasice, sau cu design modern. Lentilele sunt acoperite pe ambele fețe cu straturi protectoare de cea mai înaltă calitate. Prezintă rezistență sporită la zgâriere și sunt special tratate antiaburire si antireflex.

Până în 3 noiembrie, toate modelele de ochelari beneficiază de 50% reducere: https://shop.zepter.ro/medical/tesla-lightwear.

 

Lasă un comentariu:

Comments are closed.