Ghid revoluționar de îngrijire pentru femeia de 50+

Ghid revoluționar de îngrijire pentru femeia de 50+

Peste tot în lume se înregistrează o creștere a vârstei populației majoritare. Femeile ajunse la 55, 60 de ani sunt din ce în ce mai numeroase, în 2016, de exemplu, s-a înregistrat, pentru prima oară, un număr mai mare de adulți de peste 65 de ani decât copii sub 5 ani.

Femeile aflate la vârsta de 55+  se simt adesea neglijate de industria de frumusețe. În România, până nu de mult nici nu și-au pus problema că ar trebui ca industria de frumusețe să se ocupe de ele. Considerau că numai cele tinere au dreptul la îngrijire și atenție, în timp ce ele, aflându-se pe panta de coborâre a vitalității, nu mai au nimic de așteptat.

Nimic mai greșit.

Ajunsă la 50 de ani am început și eu să mă întreb ce aș putea face mai mult pentru mine, pentru tenul meu, pentru corpul meu. Nu zic că am cea mai mare voință din lume, ba aș zice că nu, nu zic că disciplina de fier care m-a caracterizat cândva nu a ruginit un pic, dar zic că o altă motivație mă împinge acum mai departe. Cea a calității, nu a volumului.

Nu exagerez niciodată, în niciun sens, urăsc dependențele de orice fel.

Am făcut o dată o injecție pentru cearcăne la Cronos Med (și m-aș mai duce o dată, dacă mă întreabă cineva:), am folosit mereu cele mai bune creme și cele mai noi, eu fiind o mare admiratoare a cercetării în acest domeniu.

Am branduri de care nu mă dezic pentru păr (Redken vopsea, ulei Moroccanoil, șampon Kevin Murphy pentru păr vopsit blond și toată gama de măști de păr și de balsamuri tot de la Kevin Murphy).

Azi îmi doresc nu numai calitate (vezi cum pretențiile cresc?)- ci și produse de la branduri responsabile, care încurajează sustenabilitatea, care sunt eco friendly, care se gândesc și la natură, nu numai la exploarea ei.

Și vreau să folosesc cremele și produsele de îngrijire a feței și a corpului de la acele branduri care se ocupă intens prin studii și cercetare, de femeia aflată la peste 50 de ani.

Am căutat și am găsit ceea ce mă interesa și ceea ce vă recomand la rându-mi.

Age Summum de la Guinot.

Specialiștii de la Guinot au apelat la imunologie pentru crearea acestei game, care constă în protejarea sistemului imuntar al pielii pentru a lupta împotriva îmbătrânirii cutanate. Age Summum oferă tenului o acțiune anti-age integrată: anti-rid, fermitate, regenerare celulară, depigmentare. Acționează asupra sistemului imunitar de apărare al pielii, prin protejarea celulelor Langerhans și repararea ADN-ului.

În conceptul Age Summum, laboratoarele Guinot au lansat o soluție completă pentru imunitatea tenului în fața îmbătrânirii: Tratamentul Age Summum, Crema tratament Age Summum și Serum-ul Age Immune.

 

 

Acestea sunt produse profesionale care sunt folosite în tratamentele de specialitate aplicate tenului de către specialiștii Guinot.

Vă las mai jos și oferta lor, în cazul în care vă intersează aceste proceduri:

 • Pentru implementarea acestui concept în saloanele de înfrumusețare Guinot din toată țara, specialiștii Guinot au pregătit următoarea asociere de tratamente Guinot cu eficacitate maximă, sub forma unei oferte speciale pentru Programul de Imunizare Anti-Age: un tratament avansat de peeling regenerant Hydra PH- alternativa la peeling-urile medicale și un Tratament Age Summum, la prețul Tratamentului Age Summum (Tratamentul Hydra PH este cadou).
 • În plus, toți clienții www.toplineshop.ro care achiziționează produse de pe site în valoare de 200 lei în perioada 25.01-26.02.2021 primesc un voucher virtual în valoare de 50 lei pe care îl pot folosi în salonul Guinot care pune la dispoziția clienților oferta specială pentru Programul de Imunizare Anti-Age și beneficiază de 50 lei la achiziționarea promoției (valabilitate voucher 25.01-28.02.2021).
 • Conceptul Age Summum și noul Serum Guinot Age Immune sunt disponibile în GUINOT INSTITUT, din București, Calea Dorobanților 116-122, precum și în toate saloanele partenere Guinot din România.
 • Oferta Guinot Institut
 • Pentru perioada 01 februarie- 15 martie 2021, Guinot Institut din Calea Dorobanților 116-122, a pregătit o selecție de oferte speciale pentru un program complet de înfrumusețare.
 • TEN:
 • Program Age Sumum: Tratament Age Summum CADOU la achiziționarea unei Creme Age Summum sau a unui Serum Age Immune
 • CORP:
 • Program de recuperare a siluetei: Cremă Tratament Slim Logic sau Sculpt Expert (în funcție de obiectivul de înfrumusețare- slăbire sau fermitate) CADOU la două Tratamente Slim Logic, de slăbire, anticelulitic și remodelare corporală
 • PRODUSE TRATAMENT PENTRU ACASĂ:
 • 25% reducere la achiziționarea a mininum 2 produse.

Nu mai există termenul de lifespan (longevitate), ci healthspan (longevitate sănătoasă)

Academie- Extract de lemn dulce, gama Time +

Ce face:

Iluminează zonele hiperpigmentate

Diminuează intensitatea petelor

Uniformizează nuanța pielii

Extractul de lemn dulce este de 15 ori mai puternic decât acidul kojic, considerat a fi o revelație în industria de beauty în tratarea pigmetării feței, fiind foarte eficace bun în inhibarea melanogenezei.

Gama conține și ingredienul Pro Calcium, sare de calciu. Rolul calciului în perioada aceasta a vieții este covârșitor. Și pielea are nevoie de asta, de aceea acest calciu care este trimis adânc în celule printr-un vector care se numește L-PCA, stimulează diferențierea celulară și metabolismul lipidelor.

Vitamina D Derivat

Restructurează și întărește bariera cutanată. Acesta ingredient acționează ca vitamina D

Extract pur din lămâi organice din care rezultă o apă vegetală derivată care conține săruri minerale, uleiuri esențiale și oligoelemente.

Extras din semințe de pin care contribuie la refacerea conturului feței.

Ceea ce mă atrage la aceste produse este și dimensiunea de sustenabilitate presupusă în procesul de fabricație, fiindcă prin ambalajele TIME + , Academie compensează toate emisiile de CO2 rezultate din acest proces printr-o contribuție financiară către Climate Neutral pentru finanțarea proiectului de protejate unor părți mari din pădurea tropicală aflate în pericol de tăiere sau deteriorare.

Tratamentul cu VIVACE

VIVACE este un aparat care are la bază noua tehnologie avansată de microneedling care folosește radiofrecvență dublă fracționată pentru stimularea producției naturale de colagen.

Rezultatele acestei proceduri minim invazive constau în redarea fermității conturului feței, estomparea ridurilor, tratarea acneei și a cicatricilor postacneice, cât și reducerea porilor. Calitatea pielii este vizibil îmbunătățită încă de la prima procedură.

După o singura ședință, ridurile se estompează, iar pielea devine mai întinsă.

Procedura presupune folosirea unor micro ace sterile care, când injecteaza pielea, creează multe canale microscopice adânc în dermă. Canalele rămân deschise 4 până la 6 ore, ceea ce stimulează corpul să producă un nou colagen într-un proces natural de vindecare.

Rezultate excepționale.

Lasă un comentariu:

Comments are closed.