De ce recomand gama UNA de la Ivatherm*

De ce recomand gama UNA de la Ivatherm*

Am plecat în vacanță. Aștept de ceva vreme acest moment și m-am pregătit pentru el îndelung. Așa că mi-am făcut bagajele și am decis să iau, pe lângă cele câteva perechi de pantofi de mers, laptoul și cartea pe care o citesc, haine lejere și produsele Ivatherm pe care le vedeți în imagine.

(Le-am așezat chiar în grădină, când am ajuns, pentru ședința foto)

Am încercat UNA Crema anti-aging cu celule stem vegetale, UNA Crema anti-aging contur de ochi cu celule stem vegetale, Sunlight Dry Touch SPF50 (cremă cu protecție solară ridicată) și serumul Anti-aging.

Încerc mereu ceva nou, ceva care poate schimba în bine felul în care arăt. Și gama UNA de la Ivatherm este vedeta de azi.

Avantajele și beneficiile acestei game:

În primul rând, am avut în geanta de mână întregul set de creme care s-au dovedit deci ușor de transportat în călătorie.

Textura este plăcută, crema se absoarbe repede și efectul asupra pielii este imediat. Este recomandată pentru femeia de peste 30 de ani, adică exact acea vârstă la care se pot observa imediat sau în timp foarte scurt efectele, adică: reducerea vizibilă a adâncimii și numărului ridurilor, creșterea fermității și grosimea pielii care, în timp, știm că se subțiază. Reface conturul feței, vitalizează și protejează longevitatea celulelor stem din piele, cele naturale pe care le avem de la natură. De fapt exact asta fac celulele stem vegetale din compoziția gamei: regenerează epiderma și refac bariera de protecție.

Cât durează până obținem rezultate vizibile?

2 săptămâni. După această perioadă, continuând cu aplicarea și folosirea lor în mod constant, efectele se mențin și se observă și mai ușor.

Am văzut, și vorbeam chiar cu Ruxandra Hurezeanu, owner Ivatherm, faptul că pe partea stângă a feței mele și pe mâna stângă, adică exact pe acele zone expuse la soare atunci când conduc, au apărut niște pete maronii. Și numai pe partea aceea a feței! De aceea, indiferent de intesitatea soarelui și de durata de expunere, folosesc creme cu protecție solară ridicată, acum mai mult ca oricând!

Produsul recomandat de Ivatherm, Sunlight Dry-touch SPF50+ (pentru piele sensibilă, mixtă, grasă) oferă protecție solară foarte ridicată, previne îmbătrânirea celulară, are o textură lejeră, se absoarbe rapid și nu lasă urme albe, având efect „uscat” și de „anti-strălucire”.

* parteneriat Ivatherm

Lasă un comentariu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *