Cel mai mare diamant din România este de vânzare

Cel mai mare diamant din România este de vânzare

Cui nu-i plac diamantele? Să fim serioși, chiar dacă bugetele noastre nu acoperă  prețurile lor,  perfecțiunea lor seduce indiferent de poziția socială… Diamantele, cele mai bune prietene ale fetelor… Le privesc fascinată limpezimea, tăietura perfectă, mulțimea culorilor din inima lor, sunt uimită de ADN-ul lor unic, de splendorile ascunse în interiorul lor de carbon…

Cel mai mare diamant din România este pus la vânzare în licitația Artmark din 26 martie. Briliantul de 8,59 de carate este estimat între 45 000 și 60 000 de euro și este expus la Palatul Cesianu Racoviță din București. Prețiosului diamant i se adaugă și alte aproximativ 200 de bijuterii de colecție care depășesc valoarea totală de 2 milioane de euro.

Cea mai valoroasă piesă, estimată de specialiști  între 100 000 și 150 000 de euro, este un set aristocratic realizat de brandul de bijuterii Pheres compus din colier și cercei decorați cu 115 diamante care însumează peste 27 de carate.

Tot brandul Pheres semnează și un colier de aur alb pavat cu 204 briliante în greutate totală de 8,8 carate care a fost purtat recent de Rita Ora, estimat pentru piața românească în cadrul licitației la o valoare conservatoare de 9000- 14 000 de euro.

Rita Ora

Toata aceste bijuterii pot fi vizionate zilele acestea în expoziția deschisă la Palatul Cesianu Racoviță.

Casa Artmark oferă și posibilitatea probării acestora după o rezervare prealabilă.

Raportat la valoarea elitistă a acestor bijuterii importante, casa Artmark a anunțat că oferă posibilitatea  doamnelor ce vor participa la licitație, să achizioneze aceste comori și cu plata în rate pe cel mult o perioadă de 12 luni.perosnaă de contact [email protected]

Lasă un comentariu:

Comments are closed.