Campania Cos, colecția unei toamne frumoase și Harvey Keitel imagine de brand

Campania Cos, colecția unei toamne frumoase și Harvey Keitel imagine de brand

M-am uitat cu atenție (Doamne, scriind asta, mi-a venit în minte președintele! uite cum unele expresii sunt pur și simplu furate!) la prezentările colecțiilor de toamnă ale brandurilor de modă. Și, mai ales, m-am uitat la COS pentru că e un brand care mi-a plăcut mereu, cu tot ce înseamnă el. Ascult inclusiv muzica din playlistul COS, pentru că mă face să mă simt bine.

Mi-am cumpărat lucruri de la COS pe vremea când el nici nu era cunoscut în România. Și le am și azi, pe unele le mai port încă, deși sunt foarte vechi. Hm… cred că numai generația asta a noastră este dezgustată de „vechi”, generațiile anterioare reparau lucrurile așa zis vechi și le purtau cu mare plăcere. În fine…

Este un brand care mă îmbracă bine, deși se spune că este făcut pentru femei pe tiparul androgin. Poate, dar eu am găsit ținute potrivite și pentru femei cu măsuri și forme mai generoase, așa, ca mine.

Am văzut prezentarea online a showului de acum câteva zile, am urmărit și ce a postat Roxana Voloșeniuc de la fața locului și am decis că merită să scriu despre asta.

City Spirit se numește colecția și este inspirată de dinamismul urban din întreaga lume. Este o colecție care vorbește despre creativitate, pozitivism și imaginație.

Harvey Keitel fotografiat de Mario Sorrenti

Inspirația colecției:
Inspirația vine de la locurile și oamenii care provoacă societatea, încurajează conversațiile și ghidează un nou mod de gândire. Campania COS este condusă de new yorkezii Harvey Keitel și actrița și producătoarea Natasha Lyonne. Fotograf este renumitul  Mario Sorrenti care surprinde arhitectura distinctă și energia unică a New York-ului.

 

Atenția la materialele folosite se simte în faptul că peste 92% din colecție este realizată din materiale sustenabile. Cașmirul natural, nevopsit, este introdus în asociere cu costume neutre. Paltoanele clasice au inspirație utilitară și vin în tipare oversize, fiind realizate din piele, stofă și tweed, transformând astfel piesele de zi cu zi. Gențile sunt din piele de cactus, am scris aici despre acest material și despre designerul român care îl folosește.

COS a prezentat pentru prima dată la New York piese elegante, de ocazie, fiecare concentrându-se pe o calitate impecabilă. Dezvoltat în atelierul propriu al COS, costumul din două piese cu fustă folosește paiete 100% reciclate.

Lasă un comentariu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *