(P) Am ales Edel Wasser, cel mai bun purificator de apă

(P) Am ales Edel Wasser, cel mai bun purificator de apă

Cu ce rămânem noi, cu ce rămân eu din această perioadă?

Ei bine, rămân cu o anume prundență care se va reflecta în tot ce voi face… Poate că îndată ce vom ieși afară, mulți  dintre noi vor uita repede ceea ce s-a întâmplat, sau poate doar vor dori asta aruncându-se în întâlnirile cu prietenii, shopping sau petreceri. Poate. Nici măcar asta nu știu. Nu mai știm oricum nimic, fiindcă ceea ce știam, nu mai este valabil…

Știu doar că, în ceea ce mă/ne privește pe mine și ai mei, risipa, timpul pierdut fără rost, acțiunile care nu au niciun folos, vor dispărea din viața noastră, iar ceea ce vom cumpăra sau vom face, va fi mult mai atent chibzuit. Ce am ales până acum pentru viața noastră de zi cu zi a folosit, a avut o utilitate și de aceea le-am și luat. Și așa vom face și în continuare: purificator de aer, pentru că dacă nu mă mai duc la munte, nu curând, am adus muntele la mine, purificator de apă, pentru că, dacă nu merg la izvor, am adus izvorul la mine, etc.

Și vă sfătuiesc să faceți la fel.

Aveți grijă pe ce dați banii, ce produse cumpărați. Conceptul de satisfacție este și va fi redefinit.

Acum, ca să intru în subiect și pentru că sunt o mare admiratoare- nu de ieri de azi- a produselor Zepter, vă recomand purificatorul de apă Edel Wasser de la ei.

Și am câteva motive bine întemeiate pentru care fac asta.

O dată pentru că este wireless, adică nu am nevoie să consum electricitate pentru a-l folosi, nu are deci motor și nu face, deci, zgomot. Pe urmă, pentru că are un sistem de filtrare ultraperformant pe 5 nivele, care este cea mai eficientă metodă de purificare a apei și este certificat de Asociația Americană a Calității Apei. Furnizează în permanență apă pură.

Prin folosirea lui, economisiți costuri de electricitate și nici nu mai cumpărați apă în sticle de plastic, ceea ce înseamnă că protejați și planeta și pe voi înșivă.

Și din punct de vedere estetic este special, pentru că este stylish, se armonizează perfect cu orice tip de bucătărie și poate sta pe blat.

Nu știu la voi, dar la mine deseori curge la robinet o apă maronie, țevile din bloc, deși sunt schimbate, se leagă de alte țevi care nu au mai fost schimbate de când Ceaușescu s-a mutat în Primăverii. Locuiesc într-un cartier decent, cu toate astea, deseori apa care curge la robinet este tulbure.

Apa care iese din filtrul Edel Wasser este băută cu plăcere și de pisica noastră cea răsfățată.

Folosesc apa trecută prin filtru pentru spălatul pe dinți și pe față și efectul este că tenul este mai luminos.

În fine, udăm plantele cu ea, gătim, și nu gătim puțin:), ne facem ceaiurile și cafelele, o folosesc la aparatul de călcat cu aburi, și astfel am evitat depunerea de calcar, și mi-am rezolvat și rinita alergică pe care o am, prin umidificare aerului în timpul nopții. … Într-un cuvânt mă bucur de o apă pură.

Niște date tehnice se impun:

Rezervorul sistemului EdelWasser are capacitatea de 3,9 litri. Pe măsură ce consumăm apa filtrată, rezervorul se umple treptat, astfel încât această cantitate este suficientă pentru consumul zilnic al  unei familii de 4-6 persoane (a noastră are 3. Și cu pisica, 4)

Filtrul igienic conține argint și inhibă propagarea microorganismelor și încă 3 filtre care reduc considerabil cantitățile nedorite de substanțe chimice care pot exista în apa de la robinet

Cu alte cuvinte, produce efecte benefice asupra organismului, casei și mediului viu din ea- plante, animale, dar și asupra mediului-înconjurător prin reducerea consumului de plastic.

Sistemul de purificare EdelWasser seamănă cu o unitate hard a unui computer, dar are dimensiuni mici (20x39x37 cm), este ușor (4,5 kg) și compact, Cred că își găsește locul pe blatul de lângă chiuvetă, chiar dacă bucătăria este mică, gen chicinetă. Nu ocupă mult spațiu și se instalează ușor.

Preț și amortizare:

Un calcul simplu bazat pe bugetul unei familii de 3 persoane, așa cum suntem noi, arată că banii investiți în sistemul EdelWasser (preț  660 de euro/preț membru ClubLive 100 de 594 euro) sunt recuperați, prin renunțarea la apa îmbuteliată, în maximum doi ani.

Îl puteți comanda aici 

Lasă un comentariu:

Comments are closed.