Ce am făcut cu un Huawei Mate 20 Pro. Video și foto

Ce am făcut cu un Huawei Mate 20 Pro. Video și foto Cu Sânziana Negru, Raluca Hagiu, Cătălin Scărlătescu, Iulia Ionescu, Ioana Uretu, Gina Pistol și Cristina Feather

Am fost în grup mare la Londra, la lansarea telefonului #HuaweiMate20Pro.

Evenimentul a fost uriaș, în sala unde a avut loc prezentarea fiind peste 2000 de oameni, jurnaliști și influenceri care au fost invitați de Huawei la acest important moment pentru compania chineză hotărâtă să câștige strânsa competiție cu Samsung și Apple.

Pot spune cu mâna pe inimă că m-a fascinat telefonul și mai ales, ce face el. În primul rând, ca orice om preocupat de ceea ce mănâncă (da, știu, veți întreba de ce am început cu asta- pentru că telefonul a devenit un instrument de lifestyle, ar fi răspunsul) mă voi ajuta de el de acum încolo la calcularea caloriilor. Printr-o funcție pe care o are, Hi Vision, atunci când scanezi un aliment, el afișează pe ecran câte calorii are acesta!

Uimitor, nu?

  • Telefonul se încarcă wireless și, mai mult decât atât, prin apropriere, poate încărca un alt telefon (da, chiar și un Iphone, sâc) dacă acesta este descărcat. Trebuie doar să ceri unui posesor de Huawei Mate 20 Pro să te ajute să-ți încarci telefonul și… gata!
  • Are funcții și filtre suplimentare pentru video și foto. Aria de fotografie este mai lată decât a oricărui competitor. Filtrele de video sunt foarte interesante și inedite (background alb negru și doar persoana filmată este color, supeeeerb!- asta e doar una dintre „jucării”).

Am și testat-o la evenimentul lui Alex Gâlmeanu, o expoziție pe care acesta a vernisat-o aseară cu 40 de portrete video… Am participat și eu la acest proiect și senzația pe care am avut-o când m-am privit pe mine însămi a fost… stranie. Ce a vizat Alex cu acest proiect mi-a spus în interviul video de mai jos realizat cu Huawei Mate 20 Pro.

  • Bateria este uriașă în comparație cu competitorii…
  • Recunosc că cel mai mult îmi place faptul că are 4 camere, că fotografiile sunt impecabile și că detaliile sunt surprinse ca un microscop (poate fotografia de până la 10 ori mai aproape decât orice altă cameră a oricărui alt telefon).
  • Are amprentă digitală. Așa se și deschide telefonul, desigur, are și codul clasic și, în plus, are și recunoaștere facială

După ce am primit telefonul și mi-am copiat absolut tot conținutul de pe celălalt, cel vechi de aproape, ohoooo! 10 luni :)), prin aplicația Phone Clone, am plecat cu el prin Londra să fac fotografii…

În parcul de lângă Tower Bridge, foto de Cristina Feather

Am ajuns în locul pe care îl iubesc și în care mă duc de fiecare dată cu plăcere: Victoria and Albert Museum.

În perioada asta acolo, pe lângă expozițiile permanente, sunt de văzut Frida, Making Her Self UpThe Future Starts HereFashioned from Nature.

Și, fiindcă nu am avut mult timp la dispoziție, am ales Fashioned from Nature unde am văzut items, vestimentații, rochii, jachete, costume din 1700 încoace fie tributare naturii prin realizare sau accesorii, cu modele inspirate din natură sau făcute cu elemente de natură (de pildă rochia cu aripi de gândac cusute) până la moda sustenabilă de azi, sau care se vrea așa- cum este, de pildă, rochia îmbrăcată de Emma Watson la Green Carpet Challenge, la Gala Met, rochie realizată din sticle reciclate (!!!)

Am văzut soluțiile propuse pentru o modă sustenabilă: cum ar fi măsurile unice, sau materiale obținute prin reciclare, sau înlocuirea anumitor texturi cu variante identice ca look, dar diferite ca realizare (cum ar pielea de leopard realizată din mărgele cusute timp de 10 000 de ore!

Muzeul V&A

Dries Van Noten, un pattern care nu fusese inițial desenat pentru textile, o imagine din secolul 18 a naturii europene
Cat Woman: nu e blană, e o textură din mărgele (zoom it)
Fiecare pereche de pantofi Masaya Kushino este unică. Aceasta este realizată după un desen al artistului japonez Ito Jakuchu, iar sculptorul Atsushi Nakamura a creat ghearele
Zac Posen-  patternul sugerează lumina și frumusețea subacvatică
Gucci Garden- Geanta reflectă iubirea designerului Alessandro Michelle pentru natură
Protest pentru o modă sustenabilă

Rochie realizată de Salvatore Ferragamo din fibrele cojilor de protocală aruncate

Rochie din 1760 din muselină
Aripile acestor gândaci și penele acestor păsări au fost preferate de croitori. Modelul floral de mai jos este cusut cu aripi de gândaci
Made in 1868

 

Lasă un comentariu:

Comments are closed.