Mai ales dacă ai tot felul de goodies prin frigider… Nu știu voi, dar eu, de când muncesc mai mult acasă, am și pus niște kilograme în plus de care, jur, chiar nu aveam nevoie.
Stau o oră în fața computerului, scriu sau scotocesc netul, după care mă ridic și merg în bucătărie. Fac o cafea și deschid într-o doară frigiderul. Iau ceva… o bucățică de brânză sau un mițifelnic, orice, înainte să mă așez din nou la birou.
După o altă oră mă ridic așa, de oboseală, mai dau o tură prin casă și, nu știu cum, ajung iar în fața frigiderului. Îl deschid de parcă în ora care a trecut, cineva a mai pus ceva în el și mă aștept la o surpriză. Care nu apare. Așa că îmi iau niște ceva și altceva…
În ora următoare frigiderul este deschis din nou, că doar e prânzul. Mănânc ceva de prânz (eu zic că puțin) și apoi trec la treabă. Și așa decurge ziua mea între birou și frigider, mestecând ceva, bând ceva, gustând ceva.
Nici nu-mi dau seama când se face seară… În ritmul ăsta am mai pus câteva kilograme peste cele pe care le aveam deja în plus. Nu vorbesc aici de felul în care arăt, nu m-a interesat în exces acest aspect vreodată, ci de felul în care mă simt.
Bolile cardiovasculare și metabolice apar tot așa, de la oră la oră și, deși știu asta la nivel rațional, la nivel emoțional nu am integrat informațiile nici până acum.
Așa că am făcut un plan de soluții/rezoluții & chestii
Nu e simplu, pandemia și schimbarea asta a paradigmei muncii ne-a dat peste cap cu totul. Adaptarea este grea, deși am crezut că va fi mai rapidă și mai simplă…
Și primești pe email ultimele interviuri.
Prețuim și respectăm intimitatea ta. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.