Sortimente de sărbătoare Nespresso și rețeta mea favorită barista

Sortimente de sărbătoare Nespresso și rețeta mea favorită barista

Nu știu cum vor arăta aceste Sărbători, iată încă o necunoscută „la activ”…

Cum vor arăta, cum nu vor arăta, măcar să ni le facem frumoase cum putem, adică să vorbim cu cei dragi la telefon, sau Zoom, sau cum vrem, să ne rezervăm cele mai bune filme pentru acea perioadă, să ne rugăm, de ce nu?, să citim cartea pe care nu am avut timp să o citim tot anul, să mâncăm cumpătat, să bem la fel, dar musai lucruri faine, musai ceva ce merită să stea pe o masă de Crăciun, chiar dacă nu avem șansa să o împărțim cu cine vrem…

Pentru această masă vă recomand sortimentele de sărbătoare ale brandului Nespresso, partenerul blogului meu, care s-a inspirat de data aceasta din gusturile italienești de cafea intensă din celebrul espresso italian și ale unor deserturi celebre din Italia cum ar fi (un biscuit creat din migdale, zahăr și albuș de ou, cu un gust dulce amărui care strânge plăcut mușchii maseteri) și (tort cu alune de pădure specific zonei Piemont).

Să le luăm pe rând:

Sortimentul este creat din cafeaua Robusta din Vietnam și Indonezia înnobilată cu un strop de cafea Arabica din Columbia, rezultând un gust puternic și catifelat de cereale.

Sortimentul în care aromele dulci amărui din migdale și vanilie le completează pe cele de cereale și malț specifice cafelei Arabica din America de Sud.

În sortimenul , aroma cafelei din America de Sud este completată de cele ale migdalelor și vaniliei. Este cafeaua pe care vă sfătuiesc să o beți cu o prăjitură alături și să mai cereți o porție… Ce desert!

Rețeta senzațională pe care o puteți face cu Torta di Nocciole, preferate mea:

Se numește Torta di Nocciole al Bicerin.

Aveți nevoie de:

Un aparat în a cărui cană puneți 6 tablete de ciocolată Nespresso. Peste ele turnați 60 ml de frișcă lichidă și 20 ml de lapte. Închideți capacul, alegeți opțiunea cicocolată caldă și apăsați butonul de start de pe aparat.

Extrageți o capsulă de Torta di Nocciole peste și amestecați cu o linguriță.

Spălați cana cu detergent și limpeziți-o cu apă. Răciți-o și uscați-o. Turnați 100 ml de frișcă lichidă până la nivelul minim de pe tel. Așezați capacul și alegeți opțiunea Espresso Con Panna și apăsați butonul de start.

Cu o linguriță nonmetalică luați spuma și așezați-o peste cafea. Presărați alune de pădure proaspăt măcinate și pudră de cacao. Arată cam așa… yummyyyy…

este obligatoriu într-o casă unde se consumă Nespresso. Cu el se pot crea rețete festive delicioase și cu celelalte sortimente cu arome Barista Flavoured din gama permanentă.

 

Lasă un comentariu:

Comments are closed.