Noutăți în îngrijirea la menopauză

Noutăți în îngrijirea la menopauză

Când am aflat că intru la menopauză nu m-am simțit prea bine. Asociam acest lucru cu ceva negativ, parcă pierdeam un lucru esențial pe care l-am tradus mai târziu prin „tinerețe”. Am avut nevoie de ceva timp până când să accept și să mă accept și în această situație, pentru că sunt multe perioade prin care treci și în care trebuie să înveți să te accepți.

Ei bine, menopauza este încă o astfel de perioadă. Așadar mi-am acceptat kilogramele în plus cu care lupt în continuare, dar acum fără îndârjire, mi-am acceptat stările de nervozitate și am învățat să râd de ele (autoironia m-a salvat deseori). Am acceptat că mi-au apărut riduri, că buzele s-au subțiat și că fermitatea pielii nu mai e atât de… fermă.

Am acceptat că oglinda nu-mi mai întoarce o imagine flatantă. Mi-am acceptat noul chip, schimbările hormonale și scurta, dar intensa tristețe care m-a bântuit o vreme.

În fine, multe dintre cele care citiți acum știți despre ce este vorba, altele veți afla mai devreme sau mai târziu, de aceea cred că este foarte  bine să fiți bine informate despre ceea ce urmează să se întâmple cu corpul vostru.

Îngrijirea personală a căpătat pentru mine noi definiții, cremele de față au noi texturi, ele trebuie să satisfacă alte nevoie decât până acum.

Vichy a fost dintotdeauna un susținător al femeilor în diferitele perioade prin care au trecut, iar menopauza reprezintă și ea o astfel de perioadă. De aceea, în colaborare cu experții a fost creată platforma “NICIO PAUZĂ LA MENOPAUZĂ care are ca scop să răspundă întrebărilor cele mai importante despre toate aspectele menopauzei, pentru a vă oferi posibilitatea de a începe această perioadă naturală a vieții cu calm, cu încredere în sine și cu o feminitate de necontestat.

Acum, pe lângă cremele Neovadiol din Gama Expert, care se adresează femeilor la peri și postmenopauză, Vichy prezintă un nou produs: Neovadiol Peri & Post Menopause Meno 5 Serum Bifazic, cu beneficii vizibile după utilizare: ridurile par reduse, tenul se simte mai ferm, pielea este hrănită intens, nuanța pielii este uniformizată, tenul este mai luminos

De fapt, acest serum reactivează mecanismul anti-îmbătrânire al pielii la menopauză.

„E bine să știi că în primii cinci ani ai perioadei menopauzei, producţia de colagen se reduce cu aproximativ 30% și pielea se lasă. Optează pentru ingrediente cum sunt Proxylane-ul și Phytosterolii, care sunt capabile să acţioneze în sensul creșterii densităţii, elasticităţii și fermităţii pielii”- spune dr. Diana Plăcintescu, medic primar dermato-venerolog.

Așadar acest serum a intrat deja în rutina mea zilnică și mă bucur de efectele care încep să se vădă. Alegerea cremei de față a fost mereu o provocare pentru mine. Sunt fascinată de descoperirile și rezultatele studiilor științifice, ador tehnologia și tot ce aduce ea constructiv în viața noastră și deci mă interesează cu adevărat ce spun și ce recomandă experții. Și acum sunt sigură că am făcut alegerea perfectă și potrivită nevoilor de azi ale tenului meu.


#paidprojectbyvichy #vichy #vichyromania #niciopauzalamenopauza #neovadiol

 

 

Lasă un comentariu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *