Ceasul cu 25.000 de fețe

Ceasul cu 25.000 de fețe

Mi-au plăcut mereu gadget-urile. Sună banal, dar chiar mereu, adică și pe vremea aialaltă când, într-un mod pe care nu mi-l amintesc, așteptam revista Pif (o știe cineva😊?), o revistă franțuzească de benzi desenate care avea, pe prima copertă, un gadget: un fel de surprize din oul Kinder de azi la o scară un pic mai mare.

De când mă știu am butonat butoane, am manevrat manete, am tras de fire și comutatoare. Nu cred că am o abilitate tehnică, ci mai degrabă o curiozitate febrilă de a vedea, înțelege și observa, adică exact ceea ce m-a împins spre meseria de jurnalist.

Sigur că azi, cu atâtea oferte de-a dreptul strălucitoare la propriu și la figurat și de-a dreptul magnifice pe care le avem la dispoziție, satisfacția de a avea un lucru care să fie și fain, și deștept, și util, și la modă, și cum vrei tu, este cu atât mai mare.


Și așa am ajuns la ceasuri. Îmi plac ceasurile, am câteva, dar nu port în ultima vreme decât smartwatch-uri pentru că, deși am ceasuri pe care le iubesc mult, nu mă opresc din a căuta pe ecranul lor ceea ce smartwatch-urile au: date despre mine, despre sănătate, calorii consumate, calitatea somnului, etc.

L-am urmărit multă vreme pe Sir Ken Robinson, un guru în educație. Și el povestea într-un Ted, cu umorul tipic britanic, că fiica lui, când era mică, l-a întrebat ce are la mână. Și el i-a răspuns: „un ceas”. „Ce face?” „Arată ora”, a răspuns el. Iar fiica lui, dezamăgită, i-a răspuns: „doar atât?”😊

Da, azi un ceas nu mai trebuie să arate doar ora. Înainte ne era de ajuns să știm coordonatele temporale în care ne aflam. Azi trăim în alte dimensiuni

Am colaborat de-a lungul anilor cu HUAWEI, după cum se vede aici sau aici… Și, de fiecare dată, m-am bucurat de ceea ce au mai scos pe piață.

Acum este vorba despre un ceas! Încă unul?– veți întreba. Da, și eu mă întreb nerăbdătoare unde se va ajunge, cum vor arăta ceasurile viitorului și privesc curioasă evoluția brandului. HUAWEI WATCH GT 4 duce la nivelul următor designul clasic al seriei GT, pentru că în el se îmbină elemente ingenioase cu geometria designului. Și una dintre persoanele pe care le cunosc- și eu, dar și voi😊, Alina Pușcaș, poartă deja acest ceas și mi-a spus câte ceva despre el și despre experiența de a-l avea.

Alina, iubești moda și se vede. Care sunt detaliile care te conving să alegi, în cazul acesta, un ceas?

Mulțumesc pentru compliment! Da, îmi place mult moda, am făcut o pasiune din a „zapa” Pinterestul pe teme legate de fashion, să descopăr noi accesorii, materiale, tipare, printuri, detalii atipice și, mai mult de atât, am îndrăznit acum 6 ani să înființez un brand de haine, „Lin Apparel”, alături de Mihaela Glăvan, din aceeași dorință de a mă implica și mai mult în zona asta.

Dacă vorbim despre ,,dragoste la prima vedere” în alegerea unui ceas contează designul, calitatea materialului din care este făcut și detaliile care fac diferența (tot pe zona de design) mai exact cadranul și brățara. Pot spune că și eu am avut o cucerire de curând, atunci când m-am îndrăgostit de noul ceas HUAWEI GT 4, pe care îl folosesc acum. A fost exact magia aceea de care îți spuneam, când dai de un ceas cu un design deosebit, realizat din materiale de calitate și care te cucerește total când îi remarci detaliile atent gândite și lucrate.

Știu că ești mereu în mișcare, trecând într-o singură zi de la o ținută sport, casual, la una business, la alta elegantă, potrivită pentru un show TV. Dacă ai alege un accesoriu care să se poată purta în orice moment al zilei, care ar fi acesta și ce caracteristici ar trebui să aibă?

Da, chiar sunt mereu în mișcare și chiar mi se pare de multe ori că sunt într-un haos bine organizat :)) în care reușesc să mă descurc, totuși, destul de bine. Clar, device-ul wearable pe care l-aș alege pentru orice moment al zilei ar fi un smartwatch cu un design care să imite cât mai mult designul ceasurilor convenționale.

Presimt că sunt mai multe persoane care gândesc ca mine, pentru că am observat la noul model din seria GT că cei de la HUAWEI au pus un accent mare pe designul ceasului și mă refer aici la forma octogonală de la ceasul bărbătesc, pe care l-am observat îndeaproape zilele trecute și care mă fascinează complet datorită eleganței sale. Bine, nici modelul feminin pe care îl am și eu nu mi se pare mai prejos pentru că, de fiecare dată când mă uit la încheietura mâinii mele, constat cu bucurie că nu e doar un ceas smart, ci și o bijuterie elegantă.

Pentru că îmi place foarte mult ca în alegerea ținutelor mele să introduc și câte o pată de culoare, atunci când folosesc un smartwatch elegant, îmi place să am opțiunea de a-mi asorta display-ul cu ținuta, iar ceasul pe care îl folosesc acum, HUAWEI GT 4, e partenerul meu când vine vorba de watchface-uri, punându-mi la dispoziție un mic Eden cu 25.000 de interfețe customizabile :).

Un program încărcat poate duce uneori la un stil de viață haotic. Cum reușești să acorzi suficientă importanță unui stil de viață sănătos și să participi, același timp, la toate evenimentele și activitățile zilnice pe care le ai?

Sincer, nici eu nu îmi dau seama exact cum reușesc :)) probabil am o doză de ADHD în mine și mă ține în priză în mod natural :))

Purtând smartwatchul pe mană mai mereu, realizez, din notificările pe care mi le trimite, cât de activă sunt. Chiar în momentul în care scriu acest interviu, ceasul îmi arată ca am fost activă (chiar hiperactivă) până acum pentru 17 ore din 24. În același timp, îmi arată și tristul adevăr că azi nu am fost la sală și nu am făcut niciun exercițiu fizic (poate reușesc să recuperez mâine). În plus, mă ajută inelele de monitorizare ale ceasului HUAWEI GT 4. Practic, pot urmări progresul meu în fiecare moment al zilei.

Ce înseamnă pentru tine să fii fashion-forward?

Înseamnă să nu ezit în a fi suficient de îndrăzneață și să încerc să fiu up-to-date cu trendurile, indiferent dacă îmi iese din prima sau nu, înseamnă că îmi doresc mereu să fiu chic, fashionable, elegantă, chiar extravagantă…Fashion Forward înseamnă evoluția stilistică mult dorită în special de femei. Ador să văd acest progres stilistic chiar la încheietura mea.

După cum spunea și Alina Pușcaș, ceasul este disponibil în două variante: HUAWEI WATCH GT 4 46 mm, cu design octogonal caracterizat de un aspect puternic și robust și HUAWEI WATCH GT 4 41 mm, cu un design elegant, impecabil, creat dupa modelul bijuteriilor statement rafinate.

HUAWEI WATCH GT 4 este îndeajuns de versatil pentru a se potrivi cu diferite stiluri, personalități și ocazii, fiind disponibil în 7 variante de culoare. Pasionații de tehnologie pot alege pentru modelul de 46 mm varianta cu brățară din oțel, cu cadranul integrat, cel accesorizat cu o curea din piele maro sau modelele dinamice Rainforest Green cu bezel GMT, alături de cel cu brățară din fluoroelastomer Black.

Pentru varianta de 41 mm este disponibilă brățara metalică în două tonuri tip Piano Key, brățara Milanese inspirată din rafinamentul bijuteriilor contemporane și cureaua din piele albă.

Astfel, pasionații de gadgeturi și nu numai că pot alege modelul care se potrivește cel mai bine stilului personal, dar au posibilitatea de a personaliza interfața ceasului în funcție de preferințe. De asemenea, au la dispoziție peste 25 000 de watchfaceuri în galerie, experimentând astfel diferite designuri personalizate.


(ad)

Lasă un comentariu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *