Aplicația Apa Nova deschide „Robinetul de premii” pentru utilizatori

Aplicația Apa Nova deschide „Robinetul de premii” pentru utilizatori

Într-un oraș tot mai nebun, orice inițiativă care face viața locuitorilor săi mai ușoară este de admirat și de dorit! Transportul, calitatea aerului, gropile de gunoi, infrastructura, toate sunt la pământ, sau chiar sub, dacă e să glumim un pic 😊. Lucrurile merg greu în București, o vedem cu toții, și asta pentru că toate au legătură unele cu altele și, dacă un singur segment nu este bine pus la punct, celelalte vor fi afectate.

 

Nu mă pricep la administrație publică, ce mult aș vrea! De aceea apreciez și remarc orice inițiativă care are rolul de a schimba situația. De exemplu companiile de servicii publice.

Și cum unele din aceste companii au viața lor, iar dacă sunt și bine conduse, au și viziune, atunci tot ce lansează întru ușurarea vieții beneficiarilor lor merită a fi menționat. Așa cum voi menționa Apa Nova în cele de mai jos.

Cei de la Apa Nova au lansat o componentă interactivă în aplicația lor mobilă, Apa Nova București, pentru Android și Apple care poate fi descărcată pentru Android de aici: http://bit.ly/ApaNovaAndroid1 sau pentru Apple de aici: http://bit.ly/ApaNovaApple1.

Prin această aplicație totul este mai simplu, putând face de la programări de întâlniri cu reprezentanții Apa Nova, până la sesizări sau plata facturilor. Puteți chiar testa apa care curge la robinetul din casa dvs., puteți folosi această aplicație dacă sunteți locatari sau administratori de locuințe.

În plus, prin folosirea ei, aveți un dublu beneficiu: acces la tot ce vă oferă această aplicație, dar și la un „robinet de premii”.

Premiile sunt tentante, cu un singur tap se poate deschide “Robinetul de premii” digital, pentru ca apoi să curgă 200 de carduri cadou eMag (în valoare de 100 ron), 200 de carduri cadou Băneasa Shopping City (în valoare de 100 ron), 250 de curse gratuite (în valoare de 30 ron) în aplicația de ride sharing Bolt, 100 de boxe Bluetooth JBL, 5 smartphone-uri iPhone 8, 5 tablete iPad Air 3.

 

După cum se vede, chiar și premiile au legătură cu digitalul.

Pentru mine, care folosesc aplicațiile pentru cumpărături, pentru comenzi de mâncare, pentru transport, pentru înregistrat interviuri, pentru plăți ale facturilor, o aplicație care mă ajută să țin sub control volumul, calitatea și plata apei mă ajută mult, prin eliberarea programului și așa încărcat pe care îl am. În plus, țintesc și o tabletă iPad Air 3 care poate îmi va „pica” din „Robinetul de premii”. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu:

Comments are closed.